Thursday 8 August 2013

*new EP by Kill Emil "Broken"


Όταν ένας μουσικός είναι χαρισματικός έχει πολλούς τρόπους να το αναδείξει. Ένας από αυτούς είναι να γράφει και να κάνει παραγωγές διαφορετικές μεταξύ τους, αλλάζοντας τα είδη και τα styles που επιδρούν στα αυτιά του εύκολα και σωστά. 

Ο πάντα δημιουργικός Κill Emil από την Αθήνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ως προς αυτό γιατί οι μουσικές του μιλάνε από μόνες τους, και σήμερα, μόλις τρεις βδομάδες μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Remixed Business, δέκα κομμάτια του περσινού του άλμπουμ Risky Business remixαρισμένα από άλλους παραγωγούς, είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Αυτήν την φορά, το ιδρυτικό μέλος της Beatquick και των Pad Trio, μας χαρίζει κάτι διαφορετικό απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Πέντε πανέμορφα κομμάτια σε post rock ύφος μπολιασμένο με hip hop breaks, trippy κιθαριστικά riffs και λιγότερο samplάρισμα σε σχέση με προηγούμενες δουλειές του, συνθέτουν το Βroken EP

Κυκλοφορεί ελεύθερο από σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Παρακάτω βλέπετε και την tracklist. Sit back and enjoy!


01. Frustration - 03:41
02. Go Away - 03:51
03. The Chords - 04:26
04. Autumn Sun - 03:39
05. Broken - 04:10

1 comment:

Anonymous said...

ευχαριστώ πολύ!!