Saturday 25 May 2013

NoiseTape #23: Margasv - Lead Me Astray


Ένα ακόμη αποκλειστικό mix έρχεται σήμερα το βράδυ να δώσει την συνέχεια στην αγαπημένη σειρά των Paranoise mixes, γνωστά ως NoiseTapes.

Υπεύθυνος αυτού ο Margasv, κάτοικος Βόλου σήμερα με καταγωγή την Θεσσαλονίκη, εμπνευστής και μέλος του ιδρυτικού πυρήνα του Paranoise την άνοιξη του 2008.

Το 23o NoiseTape τιτλοφορείται ως Lead Me Astray και περιλαμβάνει μόνο φρέσκο υλικό, παραγωγές αποκλειστικά από το 2013. Παραγωγές που προέρχονται είτε από γνωστούς καλλιτέχνες των τελευταίων πρόσφατων ετών  που συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου, αλλά και πολλούς ανερχόμενους, ξένους και Έλληνες.

Συντονιστείτε απόψε λίγο μετά τις 21.00 για να το ακούσετε σε πρώτη μετάδοση, ενώ αύριο θα ανέβει και στο mixcloud με tracklist και link για κατέβασμα. tune in!



                  NoiseTape 23 - Margasv - Lead Me Astray 

"Το δεύτερο προσωπικό μου NoiseTape έρχεται 27 μήνες μετά το πρώτο και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρχικά να προσδιορίσω το ύφος που θα ήθελα να έχει. Τελικά το Lead Me Astray κινείται σε electronic, bass, future garage κατά κύριο λόγο και διακατέχεται από μία μελαγχολική και συνάμα συναισθηματική απήχηση της Άνοιξης του 2013..."


download link:
http://www.mediafire.com/download/9wumnsv3a3vi86v/NoiseTape_23_-_Margasv_-_Lead_Me_Astray_(may_2013).rar


*το artwork είναι δουλειά του φίλου Plughead

1 comment:

Anonymous said...

The proceeds where split between, Cancer Research, Mc - Millan Cancer Support
and Bart's Hospital East Wing, and dedicated to the memory of David's natural father Antonio Senezio, who died of cancer in 2007.

Make a list of your requirements, and then choose the right model for yourself.
It's slightly different in terms of look and design, but in terms of functionality the only improvement is a digital zoom.

Look at my page: canon eos 6d