Saturday 25 May 2013

*new radio show: Boz - Riddim Haze Sessions


Μία νέα παραγωγός προστέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην μεγάλη παρέα του Paranoise Radio, όπου και παρουσίασε την πρώτη της εκπομπή. Ο λόγος για την Boz από την Αθήνα που θα εκπέμπει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν κάθε δεύτερη Τρίτη 8 με 10 το βράδυ.

H ΒΟΖ έχοντας πατέρα μουσικό, από πολύ μικρή ηλικία άκουγε καθημερινά στο σπίτι της ό,τι rock, jazz, funk κυκλοφορία υπήρχε μέχρι τότε στα 90's. Σύντομα η ίδια ψάχτηκε περαιτέρω και της άρεσε να ακούει jungle από έναν πειρατικό σταθμό, ώσπου πέρασε και στο hip hop με τάση στο oldschool. Ακόμη δεν της έλειψαν και οι ethnic ρυθμοί, όπως και balkan, λόγω του κλίματος που υπήρχε στο σπίτι με τα συχνά live sessions του πατέρα της.

Στην ηλικία των 12 ετών άρχισε να γράφει μουσική σε software, ενώ τον τελευταίο καιρό αρχίζει διάφορες μουσικές συνεργασίες τις οποίες και θα γνωρίσουμε στο επόμενο διάστημα. Στα biweekly Riddim Haze Sessions τώρα, στον Paranoise, πρόκειται να παίζει πολλές διαφορετικές μουσικές ανάλογα με την διάθεσή της. 




Παραπάνω ακούτε το ντεμπούτο show της Selecta Boz στον αέρα του Paranoise, στο οποίο παίχτηκαν dubstep και bass κομμάτια. Επόμενο Riddim Haze Session την Τρίτη 4 Ιουνίου. stay tuned ;-)

No comments: