Tuesday 14 May 2013

16-19/5 Plisskën Festival 2013 in Athens!


Πρόκειται για μια μεγάλη μουσική γιορτή που τείνει να γίνει θεσμός στην χώρα μας. Ο λόγος για το  Plisskën Festival 2013 που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, στην Αθήνα, και υπόσχεται ένα σπουδαίο κι απολαυστικό τετραήμερο!

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από την προσεχή Πέμπτη 16 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 19 του μήνα και κάθε μία μέρα του θα γίνεται σε διαφορετικό χώρο, συγκεκριμένα θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με δύο σκηνές, στο Six Dogs, στο Τώρα Κ44 και στο The Hub.


32 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από το εξωτερικό, πρόκειται να παρουσιάσουν τα δικά τους ξεχωριστά live acts και dj sets στους παραπάνω χώρους. Πολλά αξιόλογα ονόματα ανάμεσά τους επισκέπτονται την χώρα μας για πρώτη φορά, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι οι τέσσερις μέρες του φετινού Plisskën Festival έχουν κοινό εισιτήριο. 

Αναλυτικά ανά μέρα το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Πέμπτη 16 Μαΐου
Plisskën Festival στο The Hub (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα)
ώρα προσέλευσης: 20.00 

line up: XXYYXX (us) / Giraffage (us) / Slow Magic (us) / Beat Culture (us)


Παρασκευή 17 Μαΐου 
Plisskën Festival στο Six Dogs (Aβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
ώρα προσέλευσης: 20.00

line up: King Tuff (us) / ERAAS (us) / The Haxan Cloak (uk)


Σάββατο 18 Μαΐου 
Plisskën Festival στο Κτίριο 56, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, είσοδος Γ')
ώρα προσέλευσης: 14.30

main stage: Death Grips (us) / Fucked Up (ca) / Ebo Taylor (gh) / FM Belfast (is) / Brandt Brauer Frick (de) / King Krule (uk) / Truckfighters (se) / El Perro Del Mar (se) / Girls Names (ie) / Dope Body (us) / Oy (gh)

club stage: Lil Silva (uk) / Moullinex (pt) / Jonas Rathsman (se) / Kidnap Kid (uk) / Skinnerbox (de) / Eliphino (uk) / Xosar (us) / Pyramid (fr) / Larry Gus (gr) / A.N.D.Y. (be) / Dream Koala (fr)


Κυριακή 19 Μαΐου
Plisskën Festival στο Τώρα Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Κεραμεικός)
ώρα προσέλευσης: 20.00

line up: Shigeto (us) / Egyptian Hip Hop (uk) / Patten (uk) 

Τα φθηνά early bird tickets των 20 ευρώ έχουν εξαντληθεί κι έτσι έχουν απομείνει μόνο αυτά στην τιμή των 30 ευρώ και διατίθενται σε προπώληση από τα Ticket House, Ticket Arena, Public και ηλεκτρονικά επίσης εδώ στο Eventbrite. Σημειώνεται ότι στις εισόδους τις μέρες του φεστιβάλ τα εισιτήρια θα κοστίζουν 36 ευρώ.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας στα The Hub, Six Dogs και Τώρα Κ44 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας ανά ημέρα θα πρέπει να μας στείλετε με e-mail τον κωδικό κράτησης αν το εισιτήριο έχει αγοραστεί μέσω κάρτας, ή τον τετραψήδιο κωδικό αν το εισιτήριο έχει αγοραστεί από φυσικό σημείο προπώλησης. Το email που πρέπει να σταλεί ο κωδικός είναι ανά ημέρα το 16@plisskenfestival.gr, 17@plisskenfestival.gr, 19@plisskenfestival.gr.

1 comment:

UrbanToilet said...

πόσο για τον πο***ο η ιδέα του ενιαίου εισητηρίου.
δλδ πόοοοσο ζώα μας περνάνε οι διοργανωτές???
κρίμα μάγκες για την προσπάθεια, την ευχή μου άπατο να πάει.. (παρόλο που πολύ θα ήθελα να δω τους Death Grips)