Saturday 11 May 2013

Avec's exclusive Hip Hop guest mix for Paranoise


Σήμερα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στον αέρα του σταθμού και στα πλαίσια του Guest DJ Section τον Avec, παραγωγό και dj, σε ένα mix που προσφέρει αποκλειστικά στους ακροατές του Paranoise.

Ο Avec είναι από την Θεσσαλονίκη όπου και δραστηριοποιείται από το 2006 σαν beat maker, κυρίως πάνω σε Hip Hop παραγωγές. Aπό το 2011 αρχίζει την ενασχόληση του με το dj-ing. Έχει συνεργαστεί με διάφορα hip hop σχήματα, όπως οι Flow Advantage, Asylum Seekas, Χαμηλού Προφίλ, καθώς και με τον Δ.Π.Θ. των Ψυχόδραμα07. 

Τον Δεκέμβριο του 2011 μαζί με τον "Σαρκαστή" και τον "Wisper" στους στοίχους και την ερμηνεία, δημιουργούν τους Dead Wonderland (Νεκρή Θαυμάτων Χώρα), στους οποίους είναι ενεργός μέχρι και σήμερα, σαν dj και beatmaker.

To 59λεπτο mix που ετοίμασε αποκλειστικά για τους ακροατές του Paranoise κινείται σε Underground Hip Hop κυρίως ήχους, από 90's Rap όπως GZA, Terror Squad, Killa Army, μέχρι και σε πιο πρόσφατα ακούσματα, όπως Shabaam Shadeeq και Palestine.
"17 Tracks συνθέτουν το παρακάτω Hip Hop Mix που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε σε πρώτη μετάδοση στον αέρα του Paranoise.  Καλή ακρόαση!"

Συνδεθείτε απόψε το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 για να το ακούσετε πρώτοι, ενώ αύριο θα ανέβει και στο mixcloud με την tracklist. stay tuned!

download link:
https://www.dropbox.com/s/algbqq98pf01dvq/avec%20set%201.mp3
enjoy the radio ;-)

No comments: