Wednesday 8 May 2013

Athens Dimensions Festival 2013 Launch Party


Την Παρασκευή 10 Μαΐου το Dimensions Festival περνάει από την Αθήνα και το Six Dogs με το 1ο επίσημο Launch Party για την πόλη, 4 μήνες πριν το kick off του σημαντικότερου ηλεκτρονικού φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο κάστρο Punta Christo στην Κροατία, ίσως ένα από τα πιο ωραία μέρη για τέτοιου είδους δραστηριότητες που μπορεί να φανταστεί κανείς στον κόσμο. 


Το 2012 ήταν το έτος γέννησης του φεστιβάλ με ένα αξέχαστο τετραήμερο τον περασμένο Σεπτέμβριο το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές σαν ένα από τα ωραιότερα festival projects που έχουν συλληφθεί σαν ιδέα στον ίδιο χώρο που εδώ και 5 χρόνια το μεγαλύτερό του αδερφάκι, το Outlook προσελκύει χιλιάδες κόσμου από την Bass σκηνή. Αντίστοιχα το Dimensions είναι στημένο για ένα κοινό που απολαμβάνει την αφρόκρεμα της electronica, του house, του techno καθώς επίσης και των βαθύτερων εκφάνσεων όλων των μουσικών σκηνών που εκπροσωπούν τις χαμηλές συχνότητες. 

Τέλος, ο συνδυασμός των beach stages κατά τη διάρκεια της ημέρας και των διάσημων boat parties που τρέχουν από το μεσημέρι μέχρι το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο της Pula στην Κροατία καθ΄όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, αποτελούν ορόσημο για τους επισκέπτες του dimensions οι οποίοι φέτος, μετά τον περυσινό θρίαμβο επιστρέφουν πολλαπλασιασμένοι στο πολυαναμενόμενο repeat του 2013. 

Φέτος το Dimensions διεξάγεται από τις 5 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για αυτό τους επόμενους μήνες μέσα από τον Paranoise Radio.

Καλεσμένος στο Athens Dimensions Festival Launch Party ο επίμονα ταλαντούχος παραγωγός και DJ από την Ολλανδία Dave Huisman, αλλιώς γνωστός και ως A Made Up Sound ή 2562, επιστρέφοντας στον χώρο που το 2011 είχε αφήσει το στίγμα του μέσα από μια επική εμφάνιση στα πλαίσια της Subbed Out βραδιάς των Mr. Statik & Runner. 

Μετά από χρόνια παρουσίας του στον χώρο του dubstep, και πλέον σχεδόν αποκλειστικά μέλος της house & της techno σκηνής και με κληρονομιά από broken beat και άλλα πειραματικά ιδιώματα, έρχεται να τεστάρει το εγχώρια διάσημο ηχοσύστημα που κατοικεί στο gig stage του Six Dogs σε ένα από τα τελευταία parties της πολύ επιτυχημένης club σαιζόν του μαγαζιού. 

Τον Made Up Sound aka 2562 πλαισιώνουν ο G_ (Let Go) που εδώ και καιρό δίνει το στίγμα του με αυτό το between house & techno στυλ του και την βραδυά κλείνει ο Runner (Subbed Out) σε ένα across the board σετ εκπροσωπώντας το Subbed Out team και παίζοντας οτιδήποτε περιέχει δόσεις swing, shuffle & low end από τα 120 ως τα 130 bpm, ενώ ταυτόχρονα φέτος θα έχει την δυνατότητα να παίξει και στο φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Αθήνα. 

H βραδιά στο Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) την ερχόμενη Παρασκευή 10/5 αρχίζει από τις 12 τα μεσάνυκτα και η είσοδος τιμάται προς 5 ευρώ. be there!


No comments: