Tuesday 8 November 2011

friday 11/11 fragile: Paranoise On The Roof!

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ δυνατά και φέτος για τον Paranoise με πολλές νέες προσθήκες να δίνουν άλλον αέρα στον σταθμό. Όπως κάθε web radio που σέβεται τον εαυτό του έτσι και εμείς επιστρέφουμε στο προσκήνιο με το πρώτο party της σεζόν στην περίφημη ''Ταράτσα'' όπως αποκαλείται το Fragile Bar στην περιοχή της Βαλαωρίτου 29.

6 παραγωγοί του σταθμού αφήνουν τα οικιακά τους studio και κάνουν έφοδο στην νυχτερινή ζωή της πόλης για να ντύσουν ηχητικά όψεις της αστικής μας ζούγκλας.

Adda vs Nikoss, Plughead, Maria S, Chriz & Margasv την ερχόμενη Παρασκευή με την σημαδιακή ημερομηνία 11/11/11, θα βρίσκονται στα decks του Fragile, γνωστού και ως ''Ταράτσα'' για μία βραδιά αφιερωμένη στους ηλεκτρονικούς ήχους του σήμερα και του αύριο, σε μουσικές δηλαδή, που μόνο μέσω του Paranoise έχετε την ευκαιρία να ακούσετε.

Από τους πιο φρέσκους glitch ήχους μέχρι την τελευταία λέξη της UK Bass σκηνής οι παραγωγοί του σταθμού σας υπόσχονται μία βραδιά με μουσικές που πολύ σπάνια πλέον ακούγονται σε αυτήν την πόλη. H βραδιά ξεκινάει στις 22.00 με είσοδο φυσικά ελεύθερη. be there!!!

3 comments:

PARANOISE said...

JOIN this event's page at: https://www.facebook.com/event.php?eid=282039068495143

PARANOISE said...

Eυχαριστούμε ειλικρινά πολύ όλους σας για την χ8εσινή βραδιά! το vibe ήταν hyper, ήταν τέλειο και οφείλεται στις μουσικές αλλά κυρίως σε σας αγαπημένοι μας και πάντα φανατικοί paranoizers! σύντομα νέα καλέσμαατα για μοναδικές στιγμές χορού και διασκέδασης σαν την χθεσινή and even better! cheers!

Anonymous said...

emeis euxaristoume!
paranoise mia zwh!