Friday 18 November 2011

G_'s mix for Subbed Out show

Σας παρουσιάζουμε το mix που φιλοξενήθηκε στο δεύτερο Subbed Out radio show του Runner στον Paranoise την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα 50λεπτο mix set που επιμελήθηκε ο G_, πίσω από το οποίο ψευδώνυμο βρίσκεται ο Γιώργος Γ. από την Αθήνα.

Τα τελευταία χρόνια ίσως έχετε συνταντήσει τον G_ σε βραδιές όπως οι ''Between House & Techno'', ''Let Go!'' και άλλες. Τα dj sets του είναι πολυσυλλεκτικά με έντονες αναφορές στο techno του Detroit και το house του Chicago, ενώ πάντα περιλαμβάνουν πολλά φρέσκα κομμάτια από την ηλεκτρονική χορευτική μουσική του σήμερα. Έτσι και σε αυτό το mix που βρίσκεται ακριβώς παρακάτω, περιλαμβάνονται τα συναφή μουσικά είδη που αναφέρονται παραπάνω και ακόμη, ολόφρεσκα κομμάτια από την UΚ Bass σκηνή.


Ακόμη ενημερώνουμε ότι στο επόμενο Subbed Out show αυτό του Δεκεμβρίου θα παίξει η ηχογραφημένη αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε και θα πάρει ο Runner από τον Peverelist για την εκπομπή του και τους ακροατές του Paranoise Radio! Μην ξεχνάτε ότι το ιερό τέρας που ακούει στο όνομα Peverelist εμφανίζεται στις 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με τον broken techno bass ήχο του που κάνει θραύση σε Αγγλία και Γερμανία! Περισσότερα για το event αυτό σύντομα μέσα από τον Paranoise αλλά και το 3rd edition Subbed Out radio show.

Tέλος, εδώ μπορείτε να ακούσετε το mix που ετοίμασε ο Runner για την LiFO αλλά και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε στην συγκεκριμένη εφημέριδα μόλις αυτήν την βδομάδα.

No comments: