Tuesday 1 November 2011

Mr.Statik's mix for Subbed Out show

Το Subbed Out radio show ξεκίνησε από φέτος τον Οκτώβριο στον αέρα του Paranoise Radio, λίγο πριν από τα πρώτα γενέθλια της ομώνυμης βραδιάς στο six dogs με τον 2562 να εμφανίζεται θριαμβευτικά στην Αθήνα και να αξιοποιεί αυτό το ηχοσύστημα μαζί με τους οικοδεσπότες μέχρι πρωΐας. Με κύριο άξονα το μπάσο, κατ' επέκταση το techno, το dubsetp και τα μυριάδες άλλα broken influences από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ο Runner επιστρέφει αύριο Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο 22.00-00.00 με το μηνιαίο edition του Subbed Out show.

Εσείς μπορείτε παρακάτω να ακούσετε το στακάτο και σκοτεινό minimix του Mr.Statik, μέλος της σπουδαίας Bpitch Control records, όπως ακούστηκε στην πρώτη Subbed Out εκπομπή. Αύριο θα υπάρχει και η tracklist στο player.

Για αύριο ο Runner έχει ένα guest mix από τον _G, έναν DJ από Αθήνα με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα στη μουσική και ο οποίος προσφέρει ένα 45λεπτο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Subbed Out.

ΥΓ: Με πάρα πολλές κυκλοφορίες από Αγγλία και Γερμανία αυτή τη στιγμή να κατακλύζουν τα record boxes μας και μετά την επιτυχία του Subbed Out birthday (part IV) επιστρέφουμε τελικά εσπευσμένα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου με τον Mr.Statik για αυτό που ονομάζεται V( for part V) και με καλεσμένο το 'ιερό τέρας' που ακούει στο όνομα Peverelist, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα του 2011 με αυτό τον broken techno bass ήχο που κάνει θράυση σε Αγγλία/Γερμανία! Περισσότερα για αυτό το event στο αυριανό show στον Paranoise.

No comments: