Friday 18 March 2011

tomorrow Mount Kimbie's Radio Mix on air!

Αύριο μπορεί να μην έχουμε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο NoiseTape, δηλαδή mix από την σειρά των εκλεκτικών mix sets παραγωγών του Paranoise Radio, σας δίνουμε όμως μία σπουδαία ευκαιρία. Οι Mount Kimbie, το εξαιρετικό δίδυμο των νεαρών από το Λονδίνο που είναι μία από τις γεννεσιουργές δυνάμεις του φρέσκου ήχου που αποκαλείται πια post dubstep, μας έστειλαν το πρόσφατο Radio Mix τους για να το μοιραστούν μαζί μας και με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος Kai Campos και ο 23χρονος Dominic Maker που αποτελούν τους Μοunt Kimbie και από το 2008 έχουν σφραγίσει με τις παραγωγές τους μία νέα τάση στην dubstep μουσική, βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στο μεγάλο τους tour που ξεκίνησε από την Ευρώπη, συνεχίζεται με δεκάδες live σε Αμερική και Αυστραλία και θα καταλήξει τέλη της Άνοιξης πάλι στην Ευρώπη. Αυτό το tour έρχεται σαν ανάγκη τους να παίξουν ανά τον πλανήτη το καθόλα επιτυχημένο ντεμπούτο album τους Crooks Αnd Lovers, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς (πχ. ΝΜΕ, Mixmag, Fact Magazine, Resident Advisor, Pitchfork κλπ) ως ένα από τα best of του 2010 και τους καθιέρωσε ακόμη περισσότερο στην συνείδηση του κοινού και άλλων μουσικών της σκηνής.

To Crooks And Lovers τέθηκε σε κυκλοφορία μέσω της Hotflush Recordings τον Ιούλιο του 2010 και ήρθε έπειτα από την κυκλοφορία 2 ΕP's το 2009, τα Maybes και Sketch On Glass, και δύο 12ιντσων με Remixes, part1 και part2 το 2010, όλα πάντα στο ίδιο label. Ακολούθησαν στο περασμένο έτος άλλες δύο κυκλοφορίες για τους Mount Kimbie, συγκεκριμένα τα 12ιντσα Mayor και Βlind Night Errand. Το Βlind Night Errand, που βγήκε προς τα έξω στις 29 του περασμένου Νοέμβρη, είναι το πιο πρόσφατο release τους και περιλαμβάνει απόσπασμα από εξαιρετικό live τους στο Maybe στο Βerghain του Βερολίνου.

Αύριο Σάββατο βράδυ έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αποκλειστικά για την Ελλάδα μέσω του Paranoise Radio για μία και μοναδική φορά το Radio Mix των Mount Kimbie, στις 20.30 (gmt +02). To συγκεκριμένο mix είναι διάρκειας 33 λεπτών και η setlist έχει ως εξής:

Scuba - Latch
Untold - I Can't Stop This Feeling
Augustus Pablo - Each One Dub
Airhead - Brain Gym
Shlohmo - Places
DJ Ghosthunter - Experiment 3 (MLZ Remix)
Substance and Vainqueur - Resonance
Pablo Bolivar - Across This City (Beat Pharmacy Club Dub)
Asura - The Eleventh
Mount Kimbie - William (DayGlo Mix)
James Blake - Buzzard and Kestrel

4 comments:

Anonymous said...

wraioi!!!!!!

Anonymous said...

big ups!!!!

Anonymous said...

oooOOO!!!to xasame osoi den to akousame?

Anonymous said...

nai re pousth.. ti xasame... download?