Saturday 5 March 2011

NoiseTape 07: Salό by nikos


Άλλο ένα Σάββατο έφτασε και μαζί του, καθιερωμένα πια, το ΝοiseTape της εβδομάδας. Σήμερα παρουσιάζεται το 7ο set της συλλογής δίνοντας συνέχεια στα mixes των παραγωγών του Paranoise, επιμελημένο αυτήν την φορά από τον Nίκο.

To Salό έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε σήμερα στις 20.00 (gmt +02) για πρώτη φορά στον αέρα του Paranoise Radio αλλά και να το κατεβάσετε για προσωπικές στιγμές απόλαυσης πατώντας download!

''Το mixtape αυτό προέκυψε από ένα παλαιότερο podcast της εκπομπής που έχω στον Paranoise Radio. Με την σειρά μου και εγώ λοιπόν σας παρουσιάζω το έβδομο στην σειρά NoiseTape, με τον τίτλο Salό πράγματι επιτειδευμένο, και απλά τυχαίο. Μέσα απο το mixtape αυτό και τα 13 tracks που περιέχει, γίνεται μια απόπειρα μίξης καινούριων αλλά και παλαιότερων κυκλοφοριών, και μέσα στα 56' προσπάθησα να αποτυπώσω τον ήχο που με αντιπροσωπέυει τους τελευταίους μήνες. Mε τάση προς τα δυνατά κομμάτια, το mixtape αυτό παίζει με τα όρια της αισθητικής καθώς καινούριοι ήχοι από Αγγλία μπλέκονται με το Βερολινέζικο tecnho, ενώ οι φασαρίες των Techno Animal και η noisy dub των Dokkebi Q δίνουν το τέλος. Εnjoy..:)''

6 comments:

Anonymous said...

με εψησαν αυτα που διαβασα
θα το ακουσω ευθυς αμεσως

Anonymous said...

wraio to set man!!!!!! tech vibe ;-)

margasv said...

Βboy poooooo-ly-ka-lό to Noisetape sou!! cheers!

Anonymous said...

good job

nikos said...

thank you guys..stay tuned :)!

Anonymous said...

polu polu wraio!!me exete sunarpasei!
sas parakolou8w!