Sunday 19 September 2010

Live report of Prodigy

Χθες το βράδυ μερικές χιλιάδες κόσμου (10,000?) είχαν την ευκαιρία στο κατάμεστο paok sports arena (κοινώς παλατάκι) να απολαύσουν τους Prodigy στην πρώτη μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος στην πόλη μας (έχουν παίξει άλλες δύο φορές αρχή και μέση της δεκαετίας του '90). Μετά από 1 περίπου ώρα με το γεμάτο στάδιο να ζητοκραυγάζει τους ηχολήπτες, τεχνικούς, φροντιστές που μπαινόβγαιναν στην σκηνή, το πάρτυ ξεκίνησε κατά τις 10 και κάτι με το World's on fire.

Έπειτα, Breathe, Omen και Poison για ξεκίνημα, Firestarter, Run with the wolves, Voodoo People χαμός και Invaders must die, Smack my bitch up λίγο πριν το encore. Τρελό σκηνικό στο Smack my bitch up, όπως θα δείτε στο video, λίγο μετά τη μέση και πριν μπει το refrain, όλοι κάθονται κάτω και πετάγονται μετά. super & top η φασή! Encore για το τυπικό της υπόθεσης και επέστρεψαν με Take me to the hospital, no good και τρομερό τελείωμα στις 12 παρά 10 με Outer Space όπου τραγουδούσε όλο το στάδιο και σιγά σιγά χαμήλωνε η μουσική και συνεχίζαμε να τραγουδάμε ενώ μας χαιρετούσαν...

Το τέλος μας βρήκε ιδρωμένους, όσο δεν πάει, να βλέπουμε το στάδιο να αδειάζει και να σκεφτόμαστε πόσο γαμάτο Live είδαμε. Στα συν της βραδιάς, η απίστευτη ένταση και ο ρυθμός καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, η μεγάλη προσέλευση κόσμου, η διάρκεια του show και φυσικά οι Prodigy! Στα πλην, ο κακός εξαερισμός (βέβαια για τόσο κόσμο μόνο open air μπορεί να εξασφαλίσει τον απαραίτητο καθαρό αέρα) και η μέτρια ακουστική(με ηχό και πολύ θόρυβο, τα γήπεδα μπάσκετ είναι οι πλέον ακατάλληλοι χώροι).

ps Setlist εδώ, video από χθες βράδυ εδώ.

1 comment:

Anonymous said...

mpaxala! empeiria itan!