Thursday 17 June 2010

*exclusive mix set by Naiive (uk) on Paranoise!

Ο Paranoise έχει την χαρά να φιλοξενεί μεθαύριο Σάββατο 19/6 ένα πολύ ενδιαφέρον set στον αέρα του, φτιαγμένο αποκλειστικά για όλους εμάς και εσάς από μία νέα και πολύ φιλόδοξη ομάδα παραγωγών/dj's από την Αγγλία, τους Νaiive. H κολλεκτίβα των Naiive ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες, από τους Volty, Killahurtz, Nvision, και τα μουσικό τους style κυμαίνεται σε dubstep, futuredub, 2step, drum'n'bass, hip hop, house. Οι 3 τους παίζουν μουσική συνεχώς σε διάφορα party, events στο μεγάλο νησί και παράλληλα συμμετέχουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές της EQ στο Norwoodradio.com, ενώ κομμάτια τους παίζουν στους γνωστούς SubFM και DubstepFM.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Volty, αφήνοντας την Ξάνθη πριν λίγα χρόνια και τους Nondescript, όπως και κάποια hip hop σχήματα στα οποία συμμετείχε, ανέβηκε στο Manchester για σπουδές στην μουσική τεχνολογία. Στα πρώτα του μουσικά βήματα στο UK ήταν μέλος του λονδρέζικου hip hop σχήματος London Zoo που κυκλοφόρησαν στην Dented Records. Κάποια στιγμή συνεβρέθηκε με τους James Allman (Killahurtz) και Nathan Collins (Nvision) για να φτάσουν πρόσφατα στην δημιουργία των Naiive. O Νvision από την πλευρά του ξεκίνησε από τα 13 του ως dj δίπλα στους Dom Buckley, Mark XTC και Jon Da Silva των Hacienda! Από το 2004 ασχολείται με την παραγωγή σε uk garage, grime και dubstep μουσικές. Τέλος, ο Κillahurtz υπήρξε εντυπωσιακά καλός drummer σε hardcore μπάντες, μέχρι να απορροφηθεί από την ηλεκτρονική μουσική. Καθιέρωσε σταδιακά την δική του μουσική ταυτότητα πειραματιζόμενος με διάφορα synths και φτιάχνοντας τους δικούς του αυθεντικούς ήχους.

To set των Naiive έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια του GuestdjSection, στις 22.00 (gmt +02:00). Έχει διάρκεια 90mins, ξεκινάει με μια futuregarage και dubstep ατμόσφαιρα από τον Killahurtz, ώσπου αναλαμβάνει ο Volty με jungle, dubstep, dubwise drum'n'bass και τέλος καταλήγει στον Nvision με liquid d'n'b και ένα blend με dubstep, uk garage, futuredub. Stay tuned and Enjoy the mix set by Naiive!!!

2 comments:

Anonymous said...

waitin..

Anonymous said...

http://www.sendspace.com/file/14m23o