Wednesday 23 June 2010

PlayOurMusic Festival starts on Friday @Mylos

Mεθαύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου είναι η πρεμιέρα του φετινού fest που διοργανώνει η ΡlayOurMusic στο Club του Μύλου! Το festival είναι 3ήμερο με την ιδιομορφία όμως, ότι αυτές οι μέρες δεν θα είναι συνεχόμενες, αλλά πρόκειται για τρία ξεχωριστά μέρη που συνθέτουν το εορταστικό κλείσιμο της σαιζόν για την ομάδα της PlayOurMusic. Έτσι, στις 25/6, Κυριακή 27/6 και Παρασκευή 2/7 σε συνεργασία με την Κazan db, η POM παρουσιάζει και αφιερώνει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τρεις πολύ όμορφες, εναλλακτικές, μουσικές ημέρες.

Αρχικά στην πρεμιέρα, την προσεχή Παρασκευή θα εμφανισθούν live τρία πολύ αξιόλογα ελληνικά αγγλόφωνα σχήματα. Οι Night On Earth αναμένεται να είναι στο επίκεντρο της βραδιάς έχοντας να παρουσιάσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές τους παραγωγές που κινούνται σε trip hop και blues noir ήχους με jazz ατμόσφαιρες και κινηματογραφικές αναφορές. Πριν από την 7μελή μπάντα από την Αθήνα, θα παίξουν επί σκηνής οι Boomstate, που μετράνε περισσότερα από 10 χρόνια ενασχόλησης με την μουσική, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ένα album στην RunDevilRun records και ετοιμάζουν την 2η τους ολοκληρωμένη δουλειά. Πρώτος στο stage του club στον Μύλο πάντως, θα ανέβει ο Kappa για να παρουσιάσει το δικό του project, στηριζόμενο σε vεο-ψυχεδελοφολκ rock ήχους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η είσοδος κοστίζει 12eu.

Έπειτα, την Κυριακή 27 του μηνός, η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις πρωινές ώρες ως τις 12 τα μεσάνυκτα, με την ημέρα να αποκτά έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού θα λάβει μέρος ένα μεγάλο παζάρι δίσκων στον χώρο του Μύλου! Παράλληλα, όλη την ημέρα διάφοροι τοπικοί dj's θα είναι στις μουσικές επιλογές, ενώ διάφορα happenings - εκπλήξεις θα πραγματοποιηθούν. Το PlayOurMusic Festival αναμένεται να ολοκληρωθεί στο 3ο μέρος του με τον καλύτερο τρόπο, την επόμενη Παρασκευή 2 Ιουλίου, και πάλι στο club του Μύλου. Θα παίξουν live αγαπημένες μπάντες του κοινού της πόλης, Film, Jane Doe και Infidelity! Οι πόρτες θα ανοίξουν από τις 21.00 και τα εισητήρια στα 12eu. Μία πολύ αξιόλογη και εναλλακτική πρόταση για τις δύσκολες καλοκαιρινές στιγμές εντός πόλης... enjoy it ;-)

No comments: