Wednesday 2 June 2010

Kouhei Matsunaga live in Athens!

Για όσους θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και δεν πολυενδιαφέρονται να περάσουν μία βόλτα από το Synch το Σάββατο, η Creative Space μαζι με τον Aposintonismo διοργανώνoυν ένα free party στο Λυσιατρείο με καλεσμένο τον Ιάπωνα στην καταγωγή Kouhei Matsunaga.

O Matsunaga γεννημένος στην Οζάκα μεγάλωσε ακούγωντας Hardcore Techno και Rap, πρωτοασχολήθηκε με την παραγωγή το 1992 σπουδάζωντας παράλληλα αρχιτεκτονική. Τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Βερολίνου και Οζάκας κάτι που τον βοήθησε να ασχοληθεί με όλα τα διαφορετικα projects του.Αναφορικά έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς από όλο τον κόσμο όπως οι Μerzbow, Conrad Schintzler, Μika Vainio (Pan Sonic), Sean Booth(Autechre), Mr Maloke(Puppetmastaz), Sensational (ex Jungle Brothers) ενώ έχει κυκλοφορίες σε θρυλικά labels όπως Important Music, Raster Noton και Wordsound.

Τα τελευταία χρόνια ο ήχος του διαμορφώνεται από διαφορετικά και εξίσου ενδιαφέροντα μουσικά ρέυματα όπως Abstract, Industrial, Glitch και Τechno-Breaks, ενώ η τελευταία του συνεργασία με τον Τoshio Munehiro στο project ΝHK πήρε διθυραμβικές κριτικές από τα ξένα media σηματοδωτόντας μία νέα αρχή στην Ιndustrial, Experimental σκηνή.

''I think he's an important figure at the moment, he's bringing different people from different areas together in a way that I haven't seen for fucking ages'' ήταν τα λόγια του Sean Booth των Αutechre για τον Matsunaga .

Aυτό το Σάββατο λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται free party στο Λυσιατρείο με τον Kouhei Matsunaga και support από τους Thorivos (live act), Ps.Stamps (dj set) & Kernelcoremode (dj set).

No comments: