Saturday 15 June 2013

NoiseTape #26: Abtomic - Tropicalera


Ένα ακόμη αποκλειστικό mix έρχεται σήμερα το βράδυ να δώσει την συνέχεια στην αγαπημένη σειρά των Paranoise mixes, γνωστά ως NoiseTapes.

Υπεύθυνος αυτού ο Abtomic, κάτοικος Aθηνών, dj, ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός που έχει την δική του εβδομαδιαία εκπομπή εδώ και δύο χρόνια στον Paranoise Radio. Tα τελευταία χρόνια ο Abtomic έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του σε EP's αλλά και αρκετά remixes σε tropical, latin, cumbia ρυθμούς, γνωρίζοντας αναγνώριση από sites και περιοδικά του εξωτερικού που ασχολούνται με τον ήχο.

Έτσι, λοιπόν το 26o NoiseTape τιτλοφορείται ως Tropicalera και περιλαμβάνει ήχους τροπικούς, εξωτικούς και μας καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο στο καλοκαίρι. Όπως και πέρσι, το Noisetape του Abtomic φιλοδοξεί να μας συντροφεύσει στις φετινές διακοπές.



                       NoiseTape 26 - Abtomic - Tropicalera 



"Έναv χρόνο μετά την τροπική καταιγίδα που χτύπησε τον Paranoise // επιστρέφω με την Tropicalera (δικός μου ο όρος - era of tropical music- αν προτιμάτε). Τίποτα άλλο πέρα από 56 λεπτά χορευτικής μουσικής. Πολύπλοκοι αλλά πανέμορφοι ρυθμοί κρουστών ντυμένοι με χάλκινα και κιθάρες... Φυσικά δε θα μπορούσαν να παραληφθούν πολλές νέες παραγωγές που φρεσκάρουν με επιμέλεια τις μουσικές από το παρελθόν. Ότι πρέπει για να νιώσεις πως ήρθε το καλοκαίρι. Να ξέρεις πως συνοδεύεται άψογα με άφθονο αλκοόλ και άμμο..." 

1 comment:

Anonymous said...

These are really great ideas in concerning blogging.
You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting.


Feel free to visit my web-site; mp3 player unterwasser