Saturday 1 June 2013

NoiseTape #24: Hana - She's Dreaming Noise


Συνέχεια στην σειρά mixes παραγωγών του Paranoise Radio που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, δίνεται σήμερα βράδυ με το ΝοiseTape #24.

Yπεύθυνος αυτού είναι ο Ηana, που για δεύτερη χρονιά φέτος έχει την δικιά του εκπομπή στον αέρα του Paranoise, μια Πέμπτη τον μήνα ζωντανά από το Ρότερνταμ και παρέα με τον Damcase. Hana ονομάζεται το project του Θάνου Παπαδόπουλου από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι παράλληλα μέλος της Granny Records και του σχήματος Good Luck Mr.Gorsky. 

Σαν Hana έχει κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2011 το ντεμπούτο ομώνυμο LP του στην Granny που κυμαινόταν σε techno ρυθμό με experimental και abstract στοιχεία. Έπειτα έκανε καινούρια κομμάτια που μπήκαν σε διάφορες συλλογές, όπως και remixes, ένα από τα οποία είναι το πρόσφατο στο Figueroa Islands του Larry Gus που κυκλοφόρησε μέσα από την DFA Records.




Ακούστε λοιπόν απόψε το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 σε πρώτη μετάδοση το NoiseTape του Hana για τους ακροατές του Paranoise. O τίτλος του mix είναι She's Dreaming Noise και έχει διάρκεια τα 47 λεπτά. Την επόμενη μέρα θα ανέβει στο mixcloud όπως και link για κατέβασμα. stay tuned!

"House, techno, acid, θόρυβος και αγάπη. Δίσκοι και ήχοι, στους οποίους έχω εθισμό, στη σειρά αποκλειστικά για τον Paranoise Radio."

download link: http://mediafire.com/?zgl264a2zajsa8c

No comments: