Wednesday 11 July 2012

1min from Flying Lotus & The Weeknd live!


ΟΚ δεν το κάνουμε συχνά αυτό.. να ανεβάσουμε δηλαδή ένα νέο σαν κι αυτό που δεν είναι κάποια κυκλοφορία ή κάποιο επερχόμενο event. Ωστόσο είναι από τα πιο hot νέα των τελευταίων ημερών.

Ο λόγος για την προχθεσινή κοινή εμφάνιση του μυαλού και ιδιοκτήτη της Brainfeeder από το LA, Flying Lotus, και του ανερχόμενου νεαρού καλλιτέχνη από τον Kαναδά με ρίζες από την Αιθιοπία που πέρσι ταρακούνησε τα νερά στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως με το Ηοuse of Balloons LP και αργότερα με το Thursday, The Weeknd.

Η εμφάνισή τους προέκυψε ως αποτέλεσμα της ακύρωσης του Bloc Festival στο Λονδίνο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί ο FlyLo κι έτσι ο ίδιος έκλεισε ένα live set της τελευταίας στιγμής στο λονδρέζικο Club ΧΟΥΟ. Εκεί έσπευσε κατά την διάρκεια του set και χώθηκε ο Abel Tesfaye ή The Weeknd αλλιώς, που προηγουμένως είχε παίξει στο Wireless Festival στο Hyde Park.


Στο παραπάνω video διάρκειας λίγων δευτερολέπτων παίρνουμε μια γεύση από εκείνες τις στιγμές κι ενώ ακούγεται το Ι Feel Like Dying του Lil Wayne σε remix που επιμελήθηκε o Flying Lotus. 

Θυμίζουμε τα καλά νέα για όσους δεν το γνωρίζουν... ότι δηλαδή έρχεται το νέο album του FlyLo με τίτλο Until the Quiet Comes τον Οκτώβριο στην Warp Records. Και κάπως έτσι ανακαλύπτει κανείς ότι υπάρχουν λόγοι να βιαζόμαστε να έρθει το φθινόπωρο... stay tuned!

No comments: