Friday 6 July 2012

13&14/7 Endorphin Festival 2012 at Chani Hatzigogou


Πριν 5 χρόνια μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφασίζει να μεταφέρει τον ήχο της electro - techno σε κόσμο που δεν είχε τόσο συχνά πρόσβαση σε τέτοιου είδους μουσικές και events... Η ιδέα αυτή ήταν η αρχή για το Endorphin Festival, ένα μουσικό gathering μέσα στην φύση, όπου καλλιτέχνες, dj's και μουσικοί παραγωγοί κάθε χρόνο παρουσιάζουν την δική τους μουσική - οπτική αντίληψη.

Φέτος το Endorphin συνεχίζει με minimal, techno, deep house, electronica, progressive κ.α. προσπαθώντας να καλύψει για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με παλιά, αλλά κυρίως με νέα ακούσματα.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ πραγματοποιείται την 1η Μάη κοντά στο χωριό Μηλέα της Ελασσόνας, στην πανέμορφη και καταπράσινη περιοχή "Χάνι του Χατζηγώγου" στο 65ο χιλιόμετρο Λάρισας-Κόζανης. Ο χώρος βρίσκεται σε ένα δάσος από πλατάνια, κάτω από μια γέφυρα, δίπλα στο ποτάμι! 

Φέτος το φεστιβάλ γίνεται πιo καλοκαιρινό και θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Ιουλίου, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα, στον ίδιο πάντα χώρο.

Μέριμνα των διοργανωτών, με την βοήθεια του Δήμου και των εθελοντών, είναι να εξασφαλιστεί ένας καθαρός και ευχάριστα διαμορφωμένος χώρος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν ελεύθερα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα πάνε για τις ανάγκες του φεστιβάλ, όπως είναι η διαφήμιση, προώθηση, ο εξοπλισμός, τα συστήματα φωτισμού και ήχου, καθώς και τα απαραίτητα για τον καθαρισμό του χώρου.

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος στηρίζει την προσπάθεια και την ιδέα, γι' αυτό και η διοργάνωση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλλιτέχνες DJs και μουσικοί παραγωγοί αλλά και οι εθελοντές που βοηθούν, υπόσχονται δύο βραδιές φωτιά που θα συζητηθούν για καιρό! 


Στο line-up του Endorphin Festival 2012 θα βρούμε τους εξής:

DAMCASE (live) link
DIM DJ (Audio Atlas, Mathematic Recs) link
ALEX TSIRIDIS (Prologue, Modal Analysis) link
HANA (live) link
THE SHOOZ link
FANTASTIKOI HXOI link
SLYDEX & HIORI (Modal Analysis) link 
KAY MONTH & ASCII (Endorphin) 
ELIAS PLAYGROUND 
HRISL (Frequency Control) link
CLOVERLEAFS (be uncensored)

Ακόμη εμφανίζονται οι Themi Undergroove, Kabelsalat, Poen & Lucas, Kastro, Hearthink & N_kos, Lef Deppard, Sk Disco, Medwn, Dub I & Suzan, Annaliez & Pool boi, Stardice, John Mk, Esko Vlds, Pan Pan. Eπίσης live visuals από τους Croma & Gregory.TS.

Παροχές Camping: Περιοχή ελεύθερου Camping (πλατανόδασος δίπλα από το ποτάμι), WC, Πόσιμο νερό, Πάγος, Parking.

Οι επισκέπτες που θα κατασκηνώσουν - διανυκτερεύσουν προτείνεται να έχουν μαζί τους: εξοπλισμό camping, σκηνές, κάριματ, sleeping bags, φακό, τρόφιμα & ποτά, φαρμακείο με τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση ατυχήματος. Παρακαλούμαστε όλοι να Σεβαστούμε το Δάσος και να θυμόμαστε πάντα τον κίνδυνο φωτιάς. 


Αναφορικά με την μετάβαση στον χώρο του festival, αυτό διοργανώνεται στο Xάνι του Χατζηγώγου, στην Μηλέα Λάρισας, λίγο βόρεια από την Ελασσόνα και μόλις πριν από την ιστορική τοποθεσία του Σαραντάπορου, λίγο πριν την όμορφη τοποθεσία της μεγάλη τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα. 

Αν πάτε με αυτοκίνητο, ενημερώνουμε λόγω δικιάς μας πρόσφατης εμπειρίας, η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Μηλέα είναι ιδανική αφού σχίζεις τον Όλυμπο στα δύο, αφού περάσεις την Κατερίνη δηλαδή... Είναι λιγότερο από 2 ώρες η διαδρομή συνολικά με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και είναι από τις πιο όμορφες οδικές αρτηρίες στην Βόρεια Ελλάδα.  

Αν πάτε με ΚΤΕΛ, χρησιμοποιήστε καλύτερα αυτά του Νομού Κοζάνης. Για αφετηρία την Λάρισα για περισσότερες πληροφορίες στα δρομολόγια καλέστε 2410533906. Για αφετηρία την Αθήνα καλέστε στο 2105147382, ενώ αν φύγετε από Κοζάνη καλέστε στο 2461022788. Και στις τρεις περιπτώσεις κατεβαίνετε στην στάση "Χάνι του Χατζηγώγου".

No comments: