Saturday 27 August 2011

Street Mode Festival 2011

Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η γιορτή νεολαίας Street Mode Festival στα πλαίσια των εκδηλώσεων Θέρμης Δρώμενα που πραγματοποιούνται στην κεντρική πλατεία του Δήμου, μόλις λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Το ιδιαίτερο αυτό street culture festival λαμβάνει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.
Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν και για 12 ώρες συνεχή δράση με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, hip hop χορού και bmx από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και αθλητές μέσα στον χώρο της πλατείας που θα διαμορφωθεί ειδικά εκείνη την μέρα για τον σκοπό αυτό. Παράλληλα μουσική και παράλληλες δράσεις από τους νέους του Δήμου Θέρμης και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα συνοδεύουν σε όλη την διάρκειά της την εκδήλωση. Aναλυτικά το πρόγραμμα του Street Mode Festival 2011 έχει ως εξής:

12:00-20:00 Graffiti Action // Στο τούνελ της πλατείας 35 από τους καλύτερους καλλιτέχνες graffiti της Ελλάδας θα δημιουργήσουν μία τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων! Οι καλλιτέχνες είναι οι: Live2, Apset, G.Mavridis, Jamer, Jasone, Lue, Case, Krase, Dee71, Homo, Ser, Χ. Αλαβέρας, Jorz, Nade, Nastwo, Dwayne, Dante, Smartie, Noone, Karma, Jerz, Nox1, Inva, Rino, Ionas, Onare, Sive, Rasel, Amok, Risk, Toolis, Zek, Design Ninjah, Simoni και Shuen.


17:30 BMX Show // Η γνωστή ετήσια επίδειξη – διαγωνισμός bmx Ride On Street Ripper θα παρουσιαστεί φέτος στο πλαίσιο του Street Mode Festival με την συμμετοχή των κορυφαιών Ελλήνων αναβατών bmx ποδηλάτων και χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές. Χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί με ειδικές κατασκευές για αυτόν τον σκοπό και θα είναι διαθέσιμος προς το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε o καθένας να μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο bmx!

19:00 Breakdance Show // Στο αμφιθέατρο της πλατείας οι 16 καλύτεροι χορευτές breakdance της Ελλάδας θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα B-Boy σε μία μάχη τύπου ένας εναντίον ενός με χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές, ενώ στα διαλείμματα του αγώνα οι ομάδες hip hop χορού Loona Beats και Dancecool θα παρουσιάσουν μοναδικές χορογραφίες!

20:30 Live Music // Το φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλίες από τους Χατ Τρικ και Μικρό Κλέφτη, μέλος του συγκροτήματος Βόρεια Αστέρια, οι οποίες θα συγκεντρώσουν τον κόσμο των επιμέρους δραστηριοτήτων στον συναυλιακό χώρο της πλατείας για το ιδανικό κλείσιμο της βραδιάς αφιερωμένης στους νέους.

No comments: