Tuesday 9 August 2011

Billy Widz' mix for Paranoise tomorrow on air

Τρίτο κατά σειρά Dubstepforum X Paranoise mix και μετά από τους Deviant & Jeph1, o Βilly Widz από την Αθήνα έρχεται για να ταράξει τα ηχεία σας αυτήν την Τετάρτη στον Paranoise.

Dj & παραγωγός ο Billy Widz είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πολύ καλό label της Renegade με κυκλοφορίες από Professor Skank & Fundracar ενώ ο ίδιος ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια πολύ πιθανό να τον έχετε πετύχει να παίζει future bass ήχους σε κάποιο event στην Αθήνα ενώ έχει βρεθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της dubstep σκηνής όπως Mala, Loefah, Sgt Pokes, Pinch, Kromestar & Mensah.

Tο Mix ξεκινάει με ένα limited vinyl-only afrobeat κομμάτι από τον FaltyDL που κυκλοφόρησε στην Swamp81 τον περασμένο Μάρτιο για να μπεί λίγο αργότερα σε γνωστά μονοπάτια των 140 bpm και λίγο αργότερα των 130bpm. Το Mix περιλαμβάνει τα καλύτερα και πιο deep κομμάτια του 2011, μερικά classics και δύο ολόφρεσκα dubplates,ένα από τον βρετανό παραγωγό Kreepah (Mindstep/UK) και ένα dubhouse refix στο Changes του Mala, λίγο πριν το κλείσιμο με ένα μοναδικό πιάνο κομμάτι από τον καινούργιο δίσκο του Zomby.

Aπό την σκοτεινή halfstep των 140 bpm μέχρι τα πιο σύγχρονα bass rollers αυτή είναι μουσική για soundsystems στα καλύτερα της. Tune yourself in αυτήν την Τετάρτη ακριβώς στις 20.00 για το Mix του Billy Widz.

No comments: