Tuesday 30 November 2010

2days Paranoise party in Xanthi!

Τα Προκάτ στο Πανεπιστήμιο της Ξάνθης κινδυνεύουν σε λίγες μέρες από συντονισμό και κατάρρευση! Έτσι, εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούμενο από μέλη του paranoise radio και τοπικούς αρμοδίους έχει αναλάβει την άμεση ενίσχυσή του... Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου λοιπόν, θα τοποθετηθούν προκατασκευασμένοι μανδύες μπάσου για την ενίσχυση του σκελετού του κτιρίου. Οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν είναι πλέον γνωστές: dubstep, drum&bass, breaks και jungle vibes. Το τεχνικό προσωπικό που πρόκειται να αναλάβει δράση απαρτίζεται από τους: DJ Booker (breath recs), Jungle Punishment (loki & bobobush), Lospav, Margasv, Nikoss, Azem (non descript) και No Namez, ενώ στο μικρόφωνο θα βρίσκεται ο Nek των moca juniors! Η θεμελίωση ξεκινά στις 23.00 ακριβώς και οι διεργασίες θα διαρκέσουν ως το πρωί...
Της όλης επιχείρησης θα προηγηθεί βραδιά προθέρμανσης την προηγούμενη, Πέμπτη 2/12, στο γνωστό ντισκοκαφενείο Ντίλι-Ντίλι. Στα decks θα βρίσκονται από τις 22.00 οι paranoizers Plughead και Chriz, ενώ οι μουσικές θα ποικίλουν, χωρίς να ξεφεύγουν όμως κατά πολύ από τα όρια των σύγχρονών αστικών ήχων και μαύρων μουσικών! just spread the news and enjoy it ;-)

10 comments:

mike. said...

αυτααααααά είναι
τα λέμε εκεί :)

mike. said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

fwtia re to line up!!!!!!!!!!! cu olous stin xanthi!

bobobush said...

.....precast rules.....

ARs-ΑΠ said...

γεααα!

Anonymous said...

ante na goustarei ligo k h xanthi.. bravo sas

Anonymous said...

ainta epitelous

SO απ said...

WX WX WX MPAXALA

PARANOISE said...

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρεβρέθησαν την Παρασκευή στα ασφυκτικά γεμάτα Προκάτ και την Πέμπτη στο τιγκαρισμένο Ντίλλι Ντίλλι.
Όλα ήταν υπέροχα.Υποσχόμαστε να το επαναλάβουμε σύντομα.
Stay tuned for more info soon xD

renos...0/1 said...

παιδες!!!
στειλτε αφισσακι για καβαλα...πρεπει να γινει "σπρωξιμο"..να ξυπνησει η γαμω-πολη επιτελους
"αλικη"