Sunday 28 November 2010

101% dubstep night with 16Bit (uk)

Έρχεται σε λίγες ημέρες η δεύτερη 101% Dubstep βραδιά στο Club του Block33 μετά από την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση των Digital Mystikz στον ίδιο χώρο δύο μήνες πριν. Αυτήν την φορά ένα ακόμη γνωστό όνομα της αγγλικής dubstep σκηνής θα δώσει το παρόν στην Θεσσαλoνίκη, με σκοπό να ταρακουνήσουν και να ξεσηκώσουν τους bassheads της πόλης! Το δίδυμο των 16 Βit που έχει κερδίσει από τα πρώτα του βήματα κιόλας στην μουσική την αναγνώριση του κοινού, θα είναι στα decks του Block33 το προσεχές Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Οι Kidnappa και DRT κατάγονται από τις γειτονιές του Δυτικού Λονδίνου και αποτελούν τους 16 Bit εδώ και 2,5 περίπου χρόνια. Πρώτες τους κυκλοφορίες ήταν στο 2008 τα Put Ya Dirt Inside / Ford Fiesta και PCP / President of Europe μέσω της Destpub (france) και Urban Essentials (uk) αντίστοιχα. Tην επόμενη χρονιά όμως, κατάφεραν με τα έξι συνολικά 12ιντσα που έβγαλαν σε διαφορετικά labels και τις πολλές εμφανίσεις τους σε parties και fests να κερδίσουν αρκετούς οπαδούς και να κάνουν γνωστό το όνομά τους ανά την Ευρώπη. Σημαντικότερο από αυτά τα releases τους ήταν το In the Death Car EP που τέθηκε σε κυκλοφορία μέσω της Boka records και έμελλε να γίνει επιτυχία. Φέτος, το 2010, έβγαλαν το Chainsaw Calligraphy που επίσης άρεσε πολύ, μέσω της Boka, αλλά και ένα ακόμη 12ιντσο μαζί με Matta και 501 στην Ηeavy Artillery. Παράλληλα, οι 16 Bit έχουν κάνει αρκετά remixes, με καλύτερα αυτά στο Machine Gun των Noisia και στο The Blank του Skism, ενώ σήμερα θεωρούνται στους ιδανικούς εκπροσώπους τoυ Filthy Dubstep.

Το Σάββατο 4/12 αναμένεται οι 16 Bit να μας καθηλώσoυν με πολύ bass και πολύ wobble στο Block33... Στα decks του Club θα ανέβουν επίσης ο DJ Booker (Breathe Recs), οι Burning City, αλλά και ο DJ Skone! Βιαστείτε να προλάβετε όσοι θέλετε τα λίγα discount e-tickets που απέμειναν πατώντας εδώ στην τιμή των 7eu, αλλιώς στην είσοδο κοστίζουν 10eu, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 23.00. be there

2 comments:

PARANOISE said...

here is the promo video!!! check it ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=s7LbBl_Ace0

Anonymous said...

oooooo poli kalo to videaki ta spaei!!! big up