Friday 26 November 2010

J Melik guest mix on Saturday

Ο Γιάννης Μελίκογλου a.k.a. J Melik ξεκίνησε να ακούει hip hop από πολύ μικρή ηλικία πετυχαίνοντας τυχαία μία πειρατική εκπομπή στο ράδιο και αμέσως κόλλησε τον ιό του Hip Hop. Mεγαλώνοντας στην Αθήνα, πριν μερικά χρόνια άρχισε να δραστηροποιείται στην πρωτεύουσα από μικρή ηλικία και παράλληλα επέμεινε στο πάθος της συλλογής βινυλίων.

Αποτελεί έναν από τους εμπνευστές και δημιουργούς της ομάδας του Meet Market, που διοργανώνεται εδώ και χρόνια προσφέροντας πολιτιστική ανάσα στην πόλη, ενώ έχει συμμετοχές σαν dj/samples στο σχήμα του MC Yinka & The Urbanix, είναι μέλος των Pad Trio (Billa Quase, J Melik, Kill Emil) και από πέρυσι δημιούργησε μαζί με τους Billa Quase, DJ Santo, Vber την ομάδα των Neighboors, που διοργανώνει για καιρό τώρα διάφορα events στην Αθήνα.

Αυτό το Σάββατο 27/11 έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε ένα μονόωρο mix set του J Melik στο οποίο θα ακούσετε ένα μείγμα από vintage ρυθμoύς και μελωδίες και δημιουργήθηκε εξ'ολοκλήρου με βινύλια. Για να ακούσετε το Vintage Beatz & Editz, όπως είναι η ονομασία του set, tune in στον αέρα του Paranoise αυτό το Σάββατο στις 21.00 ακριβώς!

No comments: