Saturday 6 November 2010

Ltj Bukem & MC Conrad plus more @Ethos v02

To Σάββατο 13 Νοεμβρίου η Innersense Productions παρουσιάζει στην Αθήνα για 2η φορά το Εthos fest! Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο clubbing και στους clubbers όπου θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ.Συγγρού 103-105) στην Αθήνα. Σε 2 υπερσύγχρονα ειδικά διαμορφωμένα stages σημαντικοί εκπρόσωποι της ηλεκτρονικής μουσικής θα προσφέρουν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Στο Ethos v02 εμφανίζεται πρώτα από όλα ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού και ένας εκ των κορυφαίων της drum'n'bass στον κόσμο, Ltj Bukem μαζί με τον MC Conrad! Ο Ltj Bukem ανήκει στους πρωτεργάτες της d'n'b μουσικής έχοντας κάνει εδώ και 2 δεκαετίες σχεδόν αμέτρητες παραγωγές και σίγουρα άπειρες live εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο! Ήταν ίσως αυτός που ανέδειξε περισσότερο απ' τον καθένα την drum'n'bass στην δεκαετία του '90. Με μια τεράστια δισκογραφία, συγκεκριμένα 8 albums, 22 12ιντσα, 14 mixes, πολλές ακόμη συλλογές και συμμετοχές σε άλλες κυκλοφορίες, ο LtJ Bukem θα δικαιώσει σε μία ακόμη εμφάνισή του όλους τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδώσει παίζοντας κομμάτια από όλη του την πορεία στην μουσική παραγωγή. Mαζί με τον εξαιρετικό ΜC Conrad γίνονται ένα δίδυμο που θα σας ξεσηκώσουν στο live τους, πλαισιωμένο από visuals και πεντακάθαρο ήχο!

Πέρα από τους δύο Άγγλους, στο Stage 1 θα παίξει ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους turntablists. O Γερμανός Marc Hype έχοντας αφήσει την δική του σφραγίδα στα 20+ χρόνια ενασχόλησής του με τα turntables και τις hip hop, breatbeat, funk παραγωγές δίνει κι αυτός το παρόν στο Εthos v02, ενώ νωρίτερα στο ίδιο stage θα παίξουν οι Santo & Sick Booze και ο Dj Noiz.

Στο 2ο stage ένας ακόμη καταξιωμένος μουσικός θα κάνει την εμφάνισή του. Ο Dave Angel με το δικό του εξίσου πλούσιο παρελθόν και περισσότερα από 40 releases, είναι ανάμεσα στους πιο γνωστούς dj's της techno! Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Chelsea του Λονδίνου, συμμετείχε από το '90 ενεργά στην εξέλιξη της techno μουσικής με κυκλοφορίες σε πολλά από τα πιο γνωστά labels του είδους, όπως Island Records, R & S, Studio !K7, Jericho κλπ, ενώ εδώ και χρόνια έχει ιδρύσει την δική του δισκογραφική, την γνωστή Rotation records. Ο Dave Angel παραμένει μια σταθερή αξία της techno που δύσκολα η εμφάνισή του σε αφήνει ασυγκίνητο. Νωρίτερα στα decks του Stage 2 θα ανέβουν οι Έλληνες Gus & Bonso.

Το Εthos διοργανώνεται για 2η χρονιά και φέτος ακόμη καλύτερο σας περιμένει να το ζήσετε από κοντά! Στις 13/11 λοιπόν, στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λ.Συγγρού με τις πόρτες να ανοίγουν από τις 22.00. Εισητήρια σε προπώληση μπορείτε να βρείτε εδώ αλλά και σε κεντρικά δισκοπωλεία στα 23eu, ενώ οn door κοστίζουν 30eu.

1 comment:

PARANOISE said...

Ενημέρωση ΣΟΣ!!!

Logo Sovarou provlimatos ygeias, o Dave Angel den 8a symmetasxei sto ETHOS_v02 to erxomeno Savvato.

Stin 8esi tou 8a paiksei o Techno Legend JOEY BELTRAM.

Enjoy it ;-)