Tuesday 23 November 2010

From Dub to Dubstep night at Bios

Όσοι είναι στην Αθήνα και όσοι θα είναι τις επόμενες ημέρες έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Να ζήσουν από κοντά και να απολαύσουν το καλύτερο και πιο πλούσιο event της τρέχουσας σεζόν ως τώρα! Με ένα απίστευτο line up που περιλαμβάνει κάποια από τα μεγαλύτερα και πιο επιδραστικά ονόματα της underground σκηνής του σήμερα, το Bios σε συνεργασία με τους fresh things first παρουσιάζει το From Dub To Dubstep!

Αυτό το project θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου σε ολόκληρο το κτίριο του Bios, με μουσικές από τεράστιους ξένους παραγωγούς της dubstep αλλά και εγχώριους καλλιτέχνες στα διαφορετικά stages, προβολές και άλλες δράσεις. Πρόκειται για μια μοναδική και πολλά υποσχόμενη βραδιά όπου το άκουσμα και μόνο αυτών που θα εμφανιστούν προκαλεί σοκ και δέος στους μετέχοντες την urban κουλτούρα και μουσική. Οι πρώτοι ήχοι στον χώρο θα ξεκινήσουν από τις 21.30, ενώ η είσοδος για την αξία αυτού του εγχειρήματος είναι πολύ οικονομική και προσιτή, καθώς τιμάται στα 15eu προπώληση και 18eu οn doors.

Συγκεκριμένα, στο theatre stage λίγο μετά τις 22.00 ξεκινάει Scientist launches Dubstep into Outerspace! Πρόκειται για ένα μοναδικό live, όπου ο Τζαμαϊκανός, προστατευόμενος του King Tubby, Scientist, αναμετράται με τους θρυλικούς Upsetters, μπάντα που συνόδευε τον Lee Scratch Perry. Στο συγκεκριμένο live project θα παιχτεί η πολύ πρόσφατη εξαιρετική συλλογή που κυκλοφόρησε, Scientist launches Dubstep into Outerspace, που άλλωστε στάθηκε αφορμή για την δημιουργία του. Aυτό το live είναι μόνο ένα από τα 4 που θα δοθούν ανά τον κόσμο, με τα υπόλοιπα τρία να είναι σε πόλεις της Αγγλίας!

Στο front stage που αρχίζει από τις 23.30 περίπου, θα εμφανιστούν μαζί on stage oι DMZ, o Loefah με τον MC Sgt Pokes παρέα με τον Mala των Digital Mystikz! Σίγουρα και αυτή μία ακόμη σπάνια και πολύ καλή στιγμή που προσφέρεται προς απόλαυση στο αθηναϊκό κοινό, καθώς η κολλεκτίβα των DMZ είναι από τα ονόματα που συνεχώς απασχολούν τους λάτρεις της dubstep και έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην διάδοση της συγκεκριμένης σκηνής σε όλο τον κόσμο. Επίσης, στο ίδιο stage θα παίξει και ο σπουδαίος Pinch, ιδρυτής της Τectonic και ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς παραγωγούς της dubstep.

Στο basement όπου οι μουσικές θα αρχίσουν επίσης κατά τις 23.30, θα ανέβουν on stage οι Μensah και Crazy D! O Mensah μεγάλωσε και ζει στο Bristol, από όπου είχε όλα τα κατάλληλα ερεθίσματα για να είναι σήμερα ένα από τα νέα και ελπιδοφόρα ονόματα της dubstep σκηνής, ενώ ο Crazy D είναι ανάμεσα στους καλύτερους και πιο αναγνωρίσιμους ΜC's του είδους. Επίσης, στα decks του basement θα ανέβουν οι dj's της ομάδας των fresh things first, η Anna Mystic, o Professor Skank και ο Billy Widz.

Πραγματικά, σε μία βραδιά με τέτοιο line up κανείς μάλλον δεν μπορεί να αντισταθεί! Και δεν πρέπει! Παρασκευή στο Bios λοιπόν. Για περισσότερες info τσεκάρετε εδώ. cheers

2 comments:

Anonymous said...

pwp pw ti ein touto ...

Anonymous said...

treloooooo :-)))))