Thursday 25 November 2010

Fleck talks and plays on Paranoise!

Καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά στον Paranoise Radio τον Fleck! Είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς της dubstep και έρχεται στον αέρα του σταθμού κάθε Πέμπτη 22.00 - 00.00 (gmt +02.00), για να μοιραστεί μαζί μας τις μουσικές του επιλογές! Πρόκειται για μία εκπομπή με τους πιο freshstyle ήχους που θα την αγαπήσουμε σίγουρα, οπότε δεν έχετε παρά να συντονίζεστε οn Paranoise!

O Fleck με την ιδιαίτερή του πορεία στην μουσική παραγωγή για περισσότερο από μία δεκαετία τώρα και τα πολύ καλά dubstep, drum'n'bass, dub releases που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια είτε free είτε μέσω πολλών διεθνών labels, όπως για παράδειγμα Six Degrees (usa), Dub Frequency (uk), Generation Bass (uk), Crossroads (usa), κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και τον σεβασμό ξένων παραγωγών και μουσικοκριτικών. Είναι ένας μουσικός που οι παραγωγές του τον έχουν δικαιώσει και με το παραπάνω, καθώς τα tracks του ακούγονται σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του Λονδίνου και χορεύονται στα dubstep parties στην Ελλάδα! Έχει παίξει πολλές φορές live στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία, όπου έχει εμφανιστεί με αρκετά γνωστά ονόματα live on stage. Ακόμη, είναι συνιδρυτής της νεοσύστατης Breathe Records.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το pdf με το πολύ ενδιαφέρον Interview που παραχώρησε ο Fleck λίγο καιρό πριν στους Burning City για τον Paranoise! O Fleck μιλάει για την πλούσια ως τώρα πορεία του, για τις παραγωγές του, τις εμπειρίες του, αναφέρεται στα μελλοντικά του πλάνα αλλά και στο μέλλον της dubstep μουσικής. enjoy it ;-)

3 comments:

Anonymous said...

yeah!!! Welcome Fleck!!!!!! kali arxi man k panta spasimataaaa

Anonymous said...

teleio ..
fleck zoume gia na se akoume!!!!

Anonymous said...

fleck!!
great music last night on Paranoise!
thanks mate!!