Tuesday 16 November 2010

Bar 9 (uk) on friday 19th at AnClub

Ένα πολύ hot & heavy bass event λαμβάνει χώρα σε λίγες μέρες στην Αθήνα! Οι Bar 9 αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της dubstep παγκοσμίως και έρχονται για μια μοναδική live εμφάνιση στο An Club την προσεχή Παρασκευή 19 Νοεμβρίου με σκοπό να μας αναστατώσουν και να μας ρίξουν σε ρυθμό χορού μέχρι τελικής πτώσης. Σίγουρα οι λάτρεις του είδους δεν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι και η βραδιά στο Αn αναμένεται να συγκλονίσει!

Το δίδυμο των Bar 9 από το Λέστερ της Αγγλίας μόλις σε 3-4 χρόνια παρουσίας τους στην δισκογραφία με dubstep/grime παραγωγές έχουν καταφέρει να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην πορεία της σκηνής, να στρέψουν το ενδιαφέρον κοινού και πολλών σπουδαίων παραγωγών πάνω τους και σήμερα, να συγκαταλέγονται στους καλύτερους εκπροσώπους του είδους! Σε αυτό συνετέλεσαν φυσικά οι εκατοντάδες εμφανίσεις τους σε clubs, fests και events ανά τον κόσμο. Από το 2008 που κυκλοφόρησαν μόνοι την πρώτη τους δουλειά Shaolin Style μετράνε 12 EP's αλλά και αρκετά remixes που άφησαν το δικό τους στίγμα. Η κυκλοφορία του Murda Sound στο ίδιο έτος στην Z Audio ήταν αυτή που τους έκανε αρχικά γνωστούς και αργότερα, μέχρι το τέλους του 2008 έβγαλαν άλλα τέσσερα 12ιντσα με τα τρία από αυτά να διατίθενται μέσω της Αudio Freaks. To ένα από αυτά ήταν το Μalicious Tactics / Midnight, με το Midnight να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού τους μέχρι σήμερα.

Το 2009 οι Βar 9 έκαναν 7 releases, με σημαντικότερα το αξέχαστο Extort μέσω της Z Audio, το Strung Out / Amalgamation μέσω της Audio Freaks, αλλά και την εξαιρετική συλλογή Bar 9 In Da Mix με συμμετοχές γνωστών ονομάτων, όπως Nero, Synkro, Kromestar και Rob Sparx. Ακόμη, στο 2009 κυκλοφόρησαν μόνοι τους το 12ιντσο Triple Drop, ενώ στο 2010 παρουσίασαν δύο νέα ΕP's μέσω της Audio Freaks, το Τhe Beginning και πρόσφατα το καταπληκτικό Piano Tune. Οι Βar 9 έχουν αποδείξει πως μπορούν εύκολα να ξεσηκώνουν τον κόσμο σε έναν ξέφρενο ρυθμό και το ίδιο θα πράξουν σίγουρα και στο Αn Club!

Πέρα από αυτούς, την Παρασκευή 19/11 θα ανέβουν στα decks του Αn (Διον.Σολωμού 13-15) οι DJ Booker και DCyde της νεοσύστατης Βreathe Recs, οι D-Jahsta και Dizta της Pony Licks, αλλά και ο Dj Mode. Θα είναι μια γεμάτη βραδιά οπότε εξοπλιστείτε με καλή διάθεση και πολύ ενέργεια για να αντέξετε τα vibes! Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30, ενώ η είσοδος κοστίζει 12eu. be_there!

1 comment:

Anonymous said...

mi to xasei kaneis!!!!!!!!!! tha pesoun ta panta avrio!
onomatara oi bar9...