Sunday 17 October 2010

20years Ninja Tune with DJ Krush live!

To προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο DJ Krush θα βρεθεί στα decks του Βlock33 στα πλαίσια του εορτασμού των 20 επιτυχημένων χρόνων της τεράστιας και καθόλα επιδραστικής δισκογραφικής εταιρείας Ninja Tune! Μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης που έχει δείξει στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του την αμέριστη αγάπη του για τον Ιάπωνα καλλιτέχνη, ο Hideaki Ishi aka DJ Krush είναι σίγουρο ότι θα ανταμείψει και πάλι κάθε έναν που θα έχει την τύχη να τον παρακολουθήσει. Άλλωστε οι εξαιρετικές live εμφανίσεις του πάντα είναι σημαντικό γεγονός που δύσκολα σε αφήνει ασυγκίνητο.
ENJOY KRUSH
Ο Krush παρόλο που περνάνε τα χρόνια παραμένει γεμάτος όρεξη και διάθεση να διαδόσει τις δικές του μουσικές αλλά και το συνολικό ύφος της Ninja Tune με τον καλύτερο τρόπο. Με απόλυτα σπουδαίο δισκογραφικό παρελθόν και με περισσότερα από 10 albums και 10 EP's και αμέτρητες ακόμη κυκλοφορίες σε συλλογές κλπ, o Krush εδώ και δύο δεκαετίες "μιλάει" στα αυτιά του κόσμου πολύ έντονα. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πρωτοπόρους της hip hop κουλτούρας που σίγουρα αναζωογόνησε και επέδρασε με τις δημιουργίες του στην συγκεκριμένη σκηνή. Στα live του κυριαρχούν τέλειοι instrumental, downtempo, trip hop ρυθμοί με συνοδευτικά breakbeats, ενώ ποτέ δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Αξιοσημείωτη είναι η διάρκεια των εμφανίσεών του που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τις 2,5 ώρες ακατάπαυστου live, με τον Krush πραγματικά αγέροχο, να τα σπάει και να οδηγεί το κοινό εκεί που ο ίδιος μας θέλει. Σταδιακό ανέβασμα του tempo που σε κάνει να κουνιέσαι αρχικά, και έπειτα τρελός χoρός και σπάσιμο!

Ο Κrush θα παίξει live στο Βlock33 το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, και αυτή η εμφάνισή του είναι στα πλαίσια ενός mini tour που θα κάνει στην Ελλάδα (Πάτρα - Αθήνα - Θεσ/νίκη - Λάρισα) για τα 20 Χρόνια Ninja Tune! Στα decks του Block33 ακόμη θα ανέβουν οι Dj Booker και Burning City στο Outro και ο Τsaros στο Intro. Τα εισητήρια είναι στα 15eu στην προπώληση μέσω των Metropolis και 20eu on door, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. be_there!

3 comments:

Anonymous said...

nice post yooooo!!!!
tha ta gamisei o krush guys!

PARANOISE said...

http://www.youtube.com/watch?v=lBfF5qz1TdQ (DJ Krush promo video)

Anonymous said...

gamise o iaponas pali!!!!!!!!! viva japan viva ninja tune!!!!