Thursday 14 October 2010

True Bass night with Funtcase at Block33

Mε καταγωγή από το εξωτικό Bournemouth της Αγγλίας ο J.Hazell a.k.a. Funtcase κόλλησε το μικρόβιο της μουσικής και του djing από πολύ μικρή ηλικία, καθώς δηλώνει σαν μεγαλύτερη επιρροή του την ίδια του την μάνα η οποία μίξαρε για πολλά χρόνια happy hardcore σε διάφορα clubs της Αγγλίας. Έτσι μεγαλώνοντας με metal, skate και μία μάνα ρέηβερ δεν άργησε να ασχοληθεί από πολύ νωρίς με το djing. Στην τρυφερή ηλικία των 20+ ο Funtcase άρχισε να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις παίζoντας κυρίως drum 'n' bass, ενώ πέρυσι αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να κινηθεί προς το dubstep.

Ξεκινώντας με ένα κομμάτι που έφτιαξε για πλάκα, το Gorilla Flex, έλαβε ανταπόκριση και αρκετές καλές κριτικές ώστε να τον πείσουν να ασχοληθεί περαιτέρω με την σκηνή. Αρχικά με μία κυκλοφορία στην 4¨20 recordings και μετέπειτα στις No Comply, Dubsaw και Εx7 είδε σιγά σιγά τις μετοχές του να ανεβαίνουν και τις εμφανίσεις του ανά τον κόσμο να πληθαίνουν. Τότε ήταν που τον πλησίασε ο Flux Pavillion, που του είχε κάνει ήδη ένα remix, προτείνοντας του να κάνει μία κυκλοφορία στην Circus Records. Το 12ιντσο So Vexed που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλη και απογείωσε την καρίερα του Funtcase! Mε remixes από τους Cookie Monsta και Crissy Chris είναι μέχρι σήμερα από τα πιο δυνατά tracks που έχει κυκλοφορήσει η Circus Recs.
DUBSTEP
Το Σάββατο λοιπόν, ο Βρετανός Funtcase θα φορέσει την μάσκα του και θα γκρεμίσει ό,τι απέμεινε από τον Cookie Monsta σε μία Pure Filth βραδιά! Ακόμη στα decks θα ανέβουν οι Nuff, Dizta, Crspace των Pony Licks και oι Tommy Gun και World Premiere από την Βουλγαρία. Όλα αυτά στο Block33 με τις πόρτες να ανοίγουν στις 23.00 και τα εισητήρια στα 10eu. enjoy it ;-)
PARANOISE
*την Παρασκευή στις 18.00-20.00 ο Paranoise Radio θα προσφέρει free pass για τους ακροατές του. tune in and win.

No comments: