Thursday 27 May 2010

Dubstep.gr opening w/Radikal Guru!

O Mateusz Miller a.k.a. Radikal Guru για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένος του πολυαναμενώμενου καθαρά dubsteπικού χαρακτήρα site Dubstep.gr που αναμένεται να ανοίξει σύντομα για να υποδεχτεί του απανταχού φανς της Dubstep.

Ο Radikal Guru πολωνός στην καταγωγή και κάτοικος Ιρλανδίας τα τελευταία χρόνια ήταν από τους πρώτους που κατάφερε να συνδιάσει την reggae με την dubstep άμεσα επηρεασμένος από θρύλους της dub/roots reggae όπως Κing Tubby, Scientist, Lee Scratch Perry, Max Romeo.

Εγκαταστημένος πλέον μόνιμα στην Ιρλανδία, εκπέμπει τα vibes του σε όλο τον κόσμο καθώς έχει φιλοξενηθεί ουκ ολίγες φορές σε δημοφιλή ραδιόφωνα και radio shows στο ΒΒC Radio 1, Rinse FM, Sub FM etc.

H συνταγή του Radikal Guru παρότι απλή δεν παύει να είναι από τις πιο επιτυχημένες! Έχοντας κάνει remixes σε ιστορικά κομμάτια όπως το Νο Good του Scientist, το Chase the Devil του Max Romeo και το Κingston Town του Alborosie, ο Radikal αποτελεί σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για μία Dubbed Out βραδιά στο Block 33 το ερχόμενο Σάββατο.

Τον Radikal Guru θα πλαισιώσουν με τα δικά τους sets οι Νuff και D-Jahsta από τους Pony Licks, όπως επίσης oι Μοca Juniors Soundsystem και o Lordd από Κακό Συναπάντημα.

event info:
dubstep.gr Opening w/
Radikal Guru, Nuff, D-Jahsta, Moca Juniors Soundsystem, Lorrd

many many subs
tickets cost: 8euro
venue: Block33

No comments: