Tuesday 4 May 2010

H Lovelight γιορτάζει με 10 hours of Music birthday party!

H Lovelight Productions μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά γεμάτη από events με γνωστά ονόματα της μουσικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα γιορτάζει σε λίγες ημέρες τα γεννέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο στις δύο αυτές πόλεις! Αυτήν την Παρασκευή 7 Μαϊου στο Block33 και την επόμενη Σάββατο 8 Μαϊου στην Mύγα-Αθήνα. Στα δύο αυτά party θα ακουστούν hip hop, breaks, reggae, drum'n'bass, dubstep ήχοι κατά κύριο λόγο από κάποια από τα καλύτερα ονόματα του κάθε είδους στην εγχώρια σκηνή, με μεγάλο όμως πρωτογανωνιστή τις Ρόδες!

Μία μπάντα που έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και καταφέρνει πάντα να γεμίζει κάθε live χώρο στον οποίο εμφανίζεται. Φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο Νικήτας Κλιντ Χray, στον οποίο είναι πάντα στραμένα τα βλέμματα όταν είναι επί σκηνής, ενώ η ιδιαιτερότητα της μπάντας είναι ο άψογος τρόπος με τον οποίο συνδιάζονται διαφορετικές μουσικές μεταξύ τους με την βάση να είναι πάντα το hip hop. Πέρα από τις Ρόδες. Μαζί τους στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή θα είναι η FulleffekTeam, ομάδα αποτελούμενη από 4 DJ's και 6 MC's που από το 2005 ως σήμερα έχει δώσει το δικό της στίγμα στην ελληνική hip hop σκηνή. Ακόμη στο Block33 θα εμφανιστούν οι 4012 Βeats, μέλος της Fulleffekt, ένας από τους καλύτερους έλληνες dj's-παραγωγούς και πιο καταξιωμένους με τις funky/breakbeat παραγωγές του, ο Basement Freaks, ένας από τους καλύτερους στο turntablism στην Ελλάδα και μέλος των Fulleffekt, Cayetano Soundsystem, Info, dj Booker, οι Μοca Juniors soundsystem για reggae/dub ήχους, oι Solid State & Mr.Ado που παίζουν d'n'b από το '95 και ο Βurning City με το project που δημιούργησε πέρυσι.

Όλα αυτά την προσεχή Παρασκευή στο Block33 με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20.00 και τα εισητήρια στην προσιτή τιμή των 13eu, ενώ μπορείτε να προλάβετε στα 8eu με κλικ εδώ! O Paranoise Radio σαν χορηγός επικοινωνίας είναι σε θέση να προσφέρει σε 2 ακροατές του free pass για το birthday party της Lovelight στην Θεσ/νίκη, κάτι το οποίο θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 6/5 στην εκπομπή του Chrisz 18.00-20.00 μέσω διαγωνισμού, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο contest@paranoiseraido.com!

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 8 Μαίου, το party της Lovelight μεταφέρεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Μύγα(Ψυρρή, Αισώπου και Μίκωνος 13). Εκεί θα παίξουν live οι Ρόδες, FulleffekTeam, the Worms, Black Out, 4012 Beats, djBooker, κι ο D-Jahsta μέλος των Pony Licks με το δικό του d'n'b set! 10 Hours of Music όπως γράφει η αφίσα λοιπόν και στην Αθήνα, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20.00 και τα εισητήρια στα 13eu. Enjoy it!

No comments: