Wednesday 12 May 2010

Paranoise DJ's την Παρασκευή στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ!

Την προσεχή Παρασκευή 14 Μαϊου ο Paranoise Radio είναι καλεσμένος στην ετήσια Έκθεση του Φωτογραφικού Ομίλου του ΑΠΘ για ένα after exhibition party! H έκθεση που φέτος μετράει πάρα πολλές συμμετοχές από τα μέλη του ΦΟΑΠΘ, στεγάζεται στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο της Αρχιτεκτονικής. Ξεκίνησε από τις 7 του μήνα με συνολική διάρκεια 2 εβδομάδων, με την τελευταία μέρα διεξαγωγής της, 21 Μαϊου, να μεταφέρεται τμήμα της Έκθεσης στo Βlock33 για τα 2α γεννέθλια του σταθμού μας. Παράλληλα με την Έκθεση, ο ΦΟΑΠΘ έχει προγραμματίσει ορισμένες προβολές ταινιών-ντοκυμαντέρ, δύο σεμινάρια σχετικά πάντα με την τέχνη της Φωτογραφίας αλλά και party! O ΦΟΑΠΘ σαν ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός σύλλογος μετράει πια 23 χρόνια συνεπούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του ΑΠΘ.

Μεθαύριο Παρασκευή, οι Paranoise DJ's θα αναλάβουν την μουσική επιμέλεια στο party που θα στηθεί από τον ΦΟΑΠΘ στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου του Πολυτεχνείου, στην Αρχιτεκτονική. Το party ξεκινάει από τις 21.00. Εnjoy it!

3 comments:

pavlos/alfapi said...

Thn idia mera alloi duo Paranoise djs (lospav & loki) parea me spoeh, ibirou kai mod tha serviroun aploxera bassez sta Prokat tou polutexneiou Xanthis..

archimides said...

polyexneio + paranoise = lfe

chriszz said...

ouuuu katw i xanthi na min paei kaneis oloi polytexneio!!