Monday 4 January 2010

Report από το X-mas party του Paranoise ;-)

Πριν από 10 μέρες ο Paranoise είχε την χαρά να διοργανώσει ένα μεγάλο X-mas Party στο Βlock33 μετά από πρόσκληση της Post Modern Productions, σφραγίζοντας έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο την συνεργασία σε αρκετά events στο πρώτο μισό της σεζόν 09-10. O Paranoise Radio και οι παραγωγοί του έφεραν Freshstyle Bass Grooves μετά τα 2 πολύ επιτυχημένα parties στην Ξάνθη και στην πόλη του την Θεσσαλονίκη, σε ένα αξέχαστο, γεμάτο κέφι και μουσικάρες party! Στο τελευταίο Σάββατο του 2009 26 Δεκεμβρίου, ο όμορφος πολυχώρος του Block33 από νωρίς άρχισε να γεμίζει με ευδιάθετο κόσμο, ενώ την ατμόσφαιρα ζέσταναν από την αρχή οι μουσικές των paranoizers.

Από τις 22.30 περίπου Margasv & Nick έπαιζαν b2b σε ένα πολύ ενδιαφέρον freestyle set, με τις μουσικές επιλογές να κινούνται κυρίως σε electronica και hip hop, ενώ προς το τέλος με dubstep έδωσαν μία νότα για το τι θα ακολουθήσει αργότερα. Αργότερα η Melina πήρε σειρά στα decks στο stage του Block33 και παίζοντας breaks περισσότερο στο set της ανέβασε κι άλλο την ένταση και την διάθεση του κόσμου. Ακολούθησαν δύο ξεχωριστά μονόωρα sets από Harry και Chriz, όπου κυριάρχησε η dubstep και ο κόσμος που είχε κατακλύσει τον χώρο του Block τα έσπαγε πραγματικά!

Έτσι, ήταν η στιγμή που το party είχε φτάσει στο αποκορύφωμά του όταν οι Quantum Load ανέβηκαν στο stage για να συνεχίσουν με πιο βαριά και λίγο πιο σκοτεινή dubstep. Το δίδυμο των Loki και Paul έκανε τους dubstepάδες να χτυπιούνται και να χορεύουν μέχρι τέλους, ενώ η βραδιά έκλεισε ιδανικά με τον Somethink να παίρνει σειρά στα decks κατά τις 4παρά. Στο δικό του ιδιαίτερο set, ο Somethink επέλεξε uk idm και techno ήχους και συνέχισε να κρατάει σε αμείωτο ενδιαφέρον το κοινό και όλους όσους δεν ήθελαν με τίποτα να σταματήσει αυτή η γιορτή! Όμως όλα κάποτε έχουν ένα τέλος...

Άνοιξαν τα φώτα και οι τελευταίοι 40-50 που είχαν απομείνει στο stage του Βlock33 έπρεπε να αποχωρήσουν. Iκανοποιημένοι μάλλον, ίσως και με δωράκι cd στα χέρια τους, την hip hop συλλογή δηλαδή του Dj Booker για τον Paranoise Radio. Bέβαια τα 200 cd's που δίνονταν με κάθε είσοδο, δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρκετά για ένα τέτοιο πάρτυ, καθότι είχαν γίνει ανάρπαστα ήδη στις 12! Επίσης, αν βαριέστε μπορείτε να δείτε 109 φωτογραφίες του Studio61 από το party πατώντας εδώ. Το Χ-mas Freshstyle Bass Music Party πέρασε στις καλύτερές μας αναμνήσεις από το 2009 και μας γέμισε όρεξη για ένα ακόμη καλύτερο νέο έτος. Cheers!

No comments: