Monday 25 January 2010

'Ενα ασυνήθιστο γενέθλιο πάρτυ!

Δυο από τις πιο ιδιαίτερες ομάδες της πόλης μας αυτόν τον μηνα έχουν γενέθλια και τα γιορτάζουν παρέα! Η παρεμβατική κολεκτίβα Σφήνα και τα Παιδιά εν Δράση aka Kids in action στις 29/1 ετοιμάζουν ενα πάρτυ γεμάτο θετική ενέργεια,χορό και χρώμα.

Τα Παιδιά εν Δράση δημιουργήθηκαν τον Οκτωβρίο του 2003 από μια ομάδα νέων που ζουν στην πόλη Θεσσαλονίκης με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου σε θέματα κοινώνικης σημασίας με δρασεις και street performances,δεδομένης της αμεσότητας τέτοιων δραστηριοτήτων. Η ομάδα αποτελείται από νέους καλλιτέχνες σε διαφορετικούς τομείς όπως ηθοποιοί, μουσικοί, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοποδάροι και πολλοί άλλοι. Eίναι και μία εκ των ομάδων που δημιούργησαν τον πολυχώρο Block33 ο οποίος λειτουργεί εδώ και κάποιους μήνες. Φέτος γίνεται 7 χρονών! Χρόνια Πολλά!

Η παρεμβατική κολεκτίβα ανθρώπων Sfina, δημιουργήθηκε και αυτή με στόχο την δημιουργία καταστάσεων και αφύπνισης συνειδήσεων ώστε να σπάσει η ρουτίνα του αστικού τοπίου. Με διαφορες δράσεις τα τελευταία χρονια η ομάδα Σφήνα έχει πετύχει να δείξει στον κόσμο την διαφορετικότητα, τις παγίδες του σύγχρονου τρόπου ζωής, την ασφυξία τον πόλεων και ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και σύντομα!Φέτος γίνεται 2 χρονών. Χρονια Πολλά!

Την βραδιά θα πλαισιώσυν με Dj sets οι Atary, Peter Zen και Didis, ενώ φυσικά δεν θα λείψουν τα ζογκλερικά, τα ομαδικά παιχνίδια, οι βιντεοπροβολές και πολλά άλλα. Μια παιχνιδιάρικη βραδια από τους Kids in Action και Σφήνα στο Block33. Be there, have fun και όχι άλλο κάρβουνο μέχρι την ανατολή του ηλίου!

Where: Block33
When: 29.01.2010
Entrance: 3eu / Doors open: 21.30
Must bring a crazy hat & one headlight!

No comments: