Friday 22 January 2010

Infaderz Crew today at 22.00 on Paranoise Radio!

Εδώ και πολλά χρόνια τα μέλη της ομάδας των Infaderz δίνουν ενεργά το παρόν στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Όλα ξεκίνησαν την χρονιά του 1992 όταν και εμφανίστηκε η Jungle/Breakbeat μουσική στην Ελλάδα. Εκτότε οι Infaderz ως Cyber Future Sound ή Short Circuit ή Underground Movement Crew υποστηρίζουν και διαδίδουν την Drum'N'Bass σκηνή όπως επίσης τα Breakbeat/Funk/Electro και παρεμφερή υπόγεια ακούσματα.

Η περίοδος 2001-2002 ήταν σταθμός στην πορεία της ομάδας καθώς έλαβε μέρος στον κύκλο Break Sessions στο Arthouse του μύλου, πάρτυ που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Αμέσως μετά, οι Infaderz οργάνωσαν ένα από τα μεγαλύτερα events στο καινούργιο Arthouse - αλυσίδα προσκαλώντας τον μεγάλης εμβέλειας DJ/παραγωγό Mickey Finn. Συνέχισαν με την πραγματοποίηση ενός Break Dance Contest και λίγο αργότερα φιλοξένησαν ακόμα ένα μεγάλο όνομα της Drum'n'Bass σκηνής, τον Gavin King κατά κόσμον DJ Aphrodite.

Οι συνεργασίες με διάφορες ομάδες ελληνικές και ξένες δεν έλλειψαν ποτέ, γεγονός που οδήγησε τους Infaderz και εκτός συνόρων φτάνωντας μέχρι την Γερμανία. To 2009 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα, καθώς εμφανίστηκε με τον LTJ Bukem που επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη στο Block33 και η καινούργια χρονιά ξεκίνησε το ίδιο καλά, με το επιτυχημένο New Years Eve 2010 επίσης στο Block33.

Για το προσεχές μέλλον οι Infaderz υπόσχονται πολλά events, με κέφι, χορό και ποιοτική μουσική, στοιχεία που δεν λείπουν ποτέ από τις εκδηλώσεις τους με πρώτο σταθμό το προσεχές Drum'n'Bass Rebirth στις 28 Ιανουαρίου μαζί με τους Pony Licks στο Block33 σε ένα all night long Drum'n'Bass ritual party!!

Σήμερα Παρασκευή 22.01.10 οι Infaderz φιλοξενούνται στον Paranoise Radio, απολάυστε το exclusive mix που έκαναν για εσάς και εμάς λίγο μετά τις 22.00! Μετά την μετάδωση του set θα αναρτηθεί και η tracklist.

INFADERZ @ Facebook = Infader Crew_Official, Infaderz Crew, Paul, Stillbuzzin
INFADERZ @ Myspace = www.myspace.com/infaderz
Email: infaderzcrew@gmail.com
so τιουν ιν!!!

No comments: