Thursday 14 January 2010

O dj ASCII αυτήν την Παρασκευή στον Paranoise!

Ο Τάσος Ασκητάκης, ή αλλίως γνωστός ως dj ASCII, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτεμβρίου του 1982, και από το 1997 άρχισε η ενασχολησή του με τα dexx των clubs σε όλη την Ελλάδα η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ως DJ εργάστηκε επίσης και στην Γερμανία στην πόλη του Αμβούργου -και όχι μόνο- κατά την παραμονή του εκει το 2002. Tο 1999 συμμετείχε στο project "MULTIDANCE", ένα project υπεύθυνο για την δημιουργία parties με μουσική house με techno επιρροές στην Β.Ελλάδα. Το 2000 ήταν ο πρώτος dj στην Θεσσαλονίκη που έπαιξε μουσική στα καταστήματα μόδας του γνωστού οίκου DIESEL με μεγάλη επιτυχία. Από το 2002 άρχισε να πειραματίζεται με ήχους για την παραγωγή μουσικών ιδεών, και αυτό είχε σαν αποτέσμα την δημιουργία από τον ίδιο του project "DIRTY DANCING" για τη δημιουργία parties.

Το 2005 δημιούργησε το project DIDART ένα διαδραστικό project με σκοπό να συνδιάσει τα dj's set (ενός ευρέου φάσματος μουσικής) με την ενεργή συμμετοχή του κοινού σε αυτά τα music events. Τo 2006 σπούδασε σε τμήμα Sound And Music Technology. Το 2007 ξεκίνησε το project VOLTAGE SELECTOR που απαριθμεί πόλλα μέλη από διάφορα είδη μουσικής και λαμβάνει χώρα σε Ελλάδα και Αγγλία. Παράλληλα ο dj Ascii, συντηρεί μεγάλη συλλογή βινυλίων πολλών ειδών μουσικής (jazz,electronic,funk,blues,rock), ενώ ασχολείται και με τον κινηματογράφο, αφού σκηνοθετεί ταινίες, παρακολουθεί σεμινάρια κινηματογράφου και παίρνει μέρος σε γνωστά φεστιβάλ, όπως το 48hours film festival.

Aυτήν την Παρασκευή λοιπόν, ο DJ ASCII φιλοξενείται στο guest dj section του Paranoise Radio σε ένα live dj set κατευθείαν από το δωμάτιο του ASCII λίγο μετά τις 22.00. Sο tιουν iν!!!

No comments: