Saturday 20 April 2013

NoiseTape #22: Lorrd - 140 Mix


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των αποκλειστικών mixes των παραγωγών του Paranoise  σήμερα το βράδυ θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε στον αέρα του σταθμού το δεύτερο κατά σειρά Noisetape από τον Lorrd, αποτελούμενο αυτήν την φορά από περισσότερο σκοτεινούς ήχους με έμφαση στις γνωστές αγαπημένες μας χαμηλές συχνότητες.




140 Mix ο τίτλος αυτού και έρχεται για να μας μυήσει στα μυστηριώδη μονοπάτια της Dubstep. O γνωστός drummer των Κακό Συναπάντημα και συμπαραγωγός του καθιερωμένου πλέον Demolition show που ακούτε κάθε Κυριακή βράδυ στον αέρα του σταθμού, ετοίμασε αυτό το ιδιαίτερο mix παραθέτοντας ήχους στους οποίους δεν τον έχετε συνηθίσει.

Από τους υποχθόνιους Kryptic Minds μέχρι τις αρχέγονες παραγωγές που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά από label όπως αυτό των DMZ έως τον πολύ επίκαιρο Synkro, το mix του Lorrd θα σας μαγνητίσει για τα 40 λεπτά που είναι η διάρκεια του. Συντονιστείτε λοιπόν σήμερα το βράδυ ακριβώς στις 21:00 and enjoy!


"Eνα δεύτεροο Μix από εμένα σε Dubstep vibes έτσι για να γλεντάμε απύθμενα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι που δεν με τρελαίνει και πολύ... Επιμένοντας σε σκοτεινά μονοπάτια, τα τελευταία που προλαβαίνουμε να γλεντήσουμε πριν μπούμε στην ανεμελιά πoυ επιβάλει ο καιρόs! enjoy!"


download link: 
http://www.sendspace.com/file/v6ge67

No comments: