Friday 29 April 2011

Hemlock's Recordings tribute show

Από αυτό το Σάββατο 30/04 και για μερικά από τα επόμενα Σάββατα ο Paranoise αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει μέσα από αυτό το blog μερικές από τις σημαντικότερες και επιδραστικότερες δισκογραφικές εταιρίες αυτήν την στιγμή στον ευρύ χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Στα αφιερώματα τα οποία θα ακολουθήσουν για διάφορα labels που πιστεύουμε ότι χρειάζεται να γίνει μία πιο εκτενής αναφορά, και μετά από επικοινωνία που είχαμε με αυτά τα labels, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε μερικά από τα πιο φρέσκα Mixes και Podcasts σημαντικών καλλιτεχνών αυτών των δισκογραφικών.

Η αρχή θα γίνει από αύριο Σάββατο με ένα εκτενές αφιέρωμα σε μία από τις πιο σημαντικές δισκογραφικές των τελευταίων χρόνων στην Bass σκηνή. Η Hemlock Recordings είναι η εταιρία του γνωστού Jack Dunning aka Untold και του Andy Spencer, με δραστηριότητα που ξεκινά από το 2008 η Hemlock με έδρα το Λονδίνο συγκαταλέγεται στις πρώτες δισκογραφικές που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την εξέλιξη της dubstep και το πάντρεμα της με πιο ρυθμικές μπασσογραμμές για να φτάσουμε σήμερα σε αυτό που αποκαλούμε Bass music. Αυτήν την στιγμή διαθέτει ένα roster που θα ζήλευαν πολλές εταιρίες του χώρου, αναφορικά μερικοί από τους artists που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Hemlock είναι οι Untold, James Blake, Ramadanman, Cosmin TRG, Fantastic Mr Fox, Breton, LV.Kυκλοφορίες της Hemlock όπως το Glut/Tempest του Ramadanaman και το Stop What You Are Doing/I Cant Stop This Feeling του Untold έχουν σίγουρα αφήσει το στίγμα τους και έχουν παιχτεί από djs σε όλο τον κόσμο.

Για το συγκεκριμένο αφιέρωμα εξασφαλίσαμε για εσάς τρία μοναδικά mixes καλλιτεχνών της Hemlock που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε στον αέρα του Paranoise Radio αυτό το Σάββατο. Πρόκειται για τα τελευταία Mixes των Untold και James Blake όπως επίσης και ένα από τα καλύτερα mixes μέχρι στιγμής για το 2011, το εξαιρετικό 1hour promo mix του Ramadanman για το compilation που κυκλοφόρησε για το Fabric τον περασμένο μήνα (FabricLive 56) θέτοντας υποψηφιότητα για το καλύτερo mixed album του 2011 από πολύ νωρίς.

Συντονιστείτε λοιπόν στον αέρα του Paranoise αυτό το Σάββατο στις 20.00 για το αφιέρωμα στην Hemlock Recordings και περιμένετε γιατί τα καλύτερα έρχονται!!

1 comment:

Anonymous said...

k gamw