Monday 4 April 2011

Loefah presents Swamp81 @Six D.o.g.s.

Kαινοτόμος, πρωτεργάτης και στυγνός παίκτης στα decks είναι μερικοί μόνο χαρακτηρισμοί που μπορείς να προσδώσεις στο Loefah. Γνωστός στους περισσότερους από την χρυσή εποχή των Dmz όταν με τους Mala & Coki δημιούργησαν το label που άλλαξε για πάντα την Bass σκηνή βοηθώντας καθοριστικά στην ευρεία μετάδοση της dubstep στα 4 σημεία του ορίζοντα. 2010 και ο Loefah σταματά να ασχολείται πλέον τόσο πολύ με το Dmz και παρ'όλο που παραμένει ακόμα ενεργό μέλος του label προσπαθεί με την βοήθεια πολλών νέων ταλέντων της UK Bass σκηνής να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον ήχο προσαρμόζοντας τα δυνατά μπάσα με τις επιρροές που δέχεται η Dubstep από την House, την Detroit Techno και το Chicago Juke.

To εργαλείο γι αυτήν την πρωτοβουλία που έφερε τον Loefah και πάλι στην πρώτη γραμμή λέγεται Swamp81. H Swamp είναι πλέον το προσωπικό label του Loefah το οποίο τσιμεντώνεται παγκοσμίως και έχει στο ρόστερ της μερικά από τα πιο hot ονόματα αυτήν την στιγμή όπως Ramadanman, Addison Groove, Falty DL, Boddika, Pinch, The Bug ενώ σύντομα μας ετοιμάζει κυκλοφορίες από θρύλους όπως ο Zed Bias και το μοναδικό Sicko Cell που είναι ίσως το πιο αναμενώμενο release για το πρώτο μισό του 2011.

Το Σάββατο 9 Απριλίου ο Loefah επιστρέφει στην Αθήνα για την πρώτη του solo εμφάνιση σαν αφεντικό της Swamp για να παρουσιάσει την δουλειά τoυ label η οποία αποτελεί ότι πιο μοντέρνο έχει να παρουσιάσει ο bass ήχος σήμερα. H βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από τους Runner των d2 σε Dj Support και τον ΔΔ Knobs των Guilty Lazers σε ένα live appearance που θα παρουσιάσει το νέο του υλικό, υπό την αιγίδα της δημιουργικής ομάδας του S.i.x Dogs. Θα στάξει μπάσο!!!

event info: Loefah presents Swamp81
place: Six D.o.g.s (Athens, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι)
support: Runner (dj Set) & ΔΔ Knobs (live)
doors open: 23.00
free entrance

1 comment:

Anonymous said...

swamp81 rules