Friday 22 April 2011

29/4: Bar 9 & Son of Kick @Block33

Μετά την επίσκεψη τους στην Αθήνα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, oι Bar 9 καταφθάνουν μαζί με τον Son of Kick στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του 101% Dubstep / The Final Episode. Το δυνατό αυτό event θα λάβει μέρος την Παρασκευή 29 Απριλίου στο Block 33, και φυσικά είναι don't miss για τους fans του είδους.

Το duo των Βar 9 από το Λέστερ της Αγγλίας συμπληρώνει περίπου 2,5 χρόνια παρουσίας στην μουσική βιομηχανία, και θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα στην εξέλιξη του ήχου της dubstep και στην καθιέρωση και την διάδοση του filthy παγκοσμίως. Η πορεία τους ξεκινάει τον Αύγουστο του 2008 όταν κυκλοφόρησαν μόνοι τους το Shaolin Style EP. Έτσι με τον μεταλλικό και σκοτεινό ήχο τους προκάλεσαν αίσθηση και γρήγορα έγιναν μέλος της Z Audio, ενός από τα σημαντικότερα label στην Αγγλία στον συγκεκριμένο ήχο. Από κει και πέρα μέχρι σήμερα αριθμούν 12 κυκλοφορίες στην Z Audio αλλά και σε κάποια sub-label της, όπως Dark Circles και Audio Freaks, αλλά και ένα υπέροχο σετάκι, το Bar 9 In Da Mix που είναι ένα πολύ καλό δείγμα του ήχου τους με φοβερό track selection από similar καλλιτέχνες όπως Rob Sparx, Nero, Synkro, Hektagon, Kromestar και πολλούς άλλους.

Mαζί με τους Bar 9 θα είναι και ο Son of Kick, ένας καλλιτέχνης από το Λονδίνο που ξεκίνησε την μουσική του πορεία το 2008 περίπου με πιο electro και breakbeat επιρροές, και 2 πολύ καλές κυκλοφορίες, το Bad Groove στην Beats Records και το Byrdkick στην Botchit & Scarper Recordings. Το 2009 έκανε μια στροφή στην dubstep και κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον Revolution EP και το 12'' Gaucha στις WayWay Records και Equinox Records αντίστοιχα, χωρίς όμως να χάνει τις electro καταβολές του. Στις δουλειές του υπάρχουν πολλές συμμετοχές στα φωνητικά από latin και jazz μέχρι και rap κάτι που δείχνει τον πολυμορφισμό της μουσικής του.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι Fleck feat. Eski, o DJ Booker της Breathe Recs, και ο Alex Jafar. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 euros on door και 10 euros τα e-tickets από το bar9.eventribe.com, και οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. be there

No comments: