Tuesday 12 April 2011

The Erasers present Repulsion_6

Συνεχίζοντας την έρευνά τους για ένα νέο οπτικοακουστικό αλφάβητο, οι Erasers επανα-κινηματογραφούν το Repulsion του RomanPolanski. Η δομή του repulsion_6 βασίζεται πάνω στη διάσπαση της αφήγησης και στις πολλαπλές οπτικές γωνίες, οι οποίες προκύπτουν από τα διαφορετικά σημεία όπου λαμβάνει χώρα η δράση:

6 διαφορετικές μορφές του Repulsion, με 6 οπερατέρ που βιντεοσκοπούν 6 performers σε 6 δωμάτια.

Το Repulsion είναι η πρώτη, από μια σειρά ταινιών κάτω από τον τίτλο ERASED FILMS, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε διάφορους χώρους. Η πορεία του Repulsion ξεκίνησε χθες, και θα λάβει χώρα για αρκετές ημέρες μέχρι τέλη Απριλίου στο κτίριο του ελculture, ενώ θα γίνει σε δύο ξεχωριστές φάσεις. Αρχικά για αυτήν την εβδομάδα και μέχρι μεθαύριο Πέμπτη 14 του μήνα, οι Erasers θα παρουσιάσουν ένα πρώτο ακατέργαστο υλικό. Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ημερών, προσκαλούν το κοινό να επεξεργαστεί μαζί τους όλα τα στοιχεία τα οποία αργότερα θα συνθέσουν το Repulsion. Μετά από αυτή την πρώτη εβδομάδα επεξεργασίας υλικού, το Repulsion θα παρουσιάζεται από τις 18 μέχρι τις 28 Απριλίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στο κτίριο του ελculture.

Η είσοδος για τη πρώτη εβδομάδα είναι ελεύθερη με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η διάρκεια των δοκιμών είναι τρεις ώρες. Από τις 19:00 έως τις 22:00, όπου το κοινό μπορεί να μείνει στον χώρο για όσο επιθυμεί.

Για τις δύο επόμενες εβδομάδες, απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων τηλεφωνικά στα 210 5069129 και 6979970297 με είσοδο 12 ευρώ.

ελculture (Mιλτιάδου 18, Aθήνα, μετρό Μοναστηράκι-Σύνταγμα)

repulsion_6 first cut : 11 - 14 Απριλίου,

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:00, είσοδος ελεύθερη

repulsion_6 : 18 - 28 Απριλίου

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, είσοδος 12 ευρώ

No comments: