Saturday 8 January 2011

Hip Hop Bangers festival

To επόμενο Σάββατο 15 Ιανουαρίου ένα νέο festival διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη! Η ομάδα των Groovemakers παρουσιάζει το πρώτο της live εγχείρημα, μία γιορτή που φιλοδοξεί να κερδίσει το hip hop κοινό της Βόρειας Ελλάδας, φιλοξενώντας στο line up αρκετά σημαντικά ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής.

Tο Hip Hop Bangers Festival διεξάγεται στον πολυχώρο του Block33 και σε αυτό ξεχωρίζει η επερχόμενη και πολυαναμενόμενη εμφάνιση των αγαπημένων του κοινού της πόλης Nικήτα Κλιντ aka Xray μαζί με τον DJ Booker! Παράλληλα, ονόματα όπως, ο ΔΠΘ από τους Ψυχόδραμα, οι ΚΛΜΤ Union και Xino που αποτελούν τους Tomahok, και ο 12ος Πίθηκος, είναι από τα στοιχεία του fest που σε προκαλούν να το επισκεφθείς. Όμως δεν σταματάμε εδώ, στο stage θα ανέβουν επίσης οι 4012 Βeats, o Κανόνας από τους RNS, οι Μπελαφόν ft.Thelitikos, Attackes Raps, ενώ στα decks θα είναι και ο DJ Royal K.

Όλα αυτά, συν το graffiti action από την σπουδαία ομάδα των Yakuza, προμηνύουν μία συνάντηση - γιορτή του hip hop στην Θεσσαλονίκη, μόλις έναν μήνα μετά το THHF 2010. H είσοδος στο Hip Hop Bangers festival το Σάββατο 15/1 στο Block33 κοστίζει 12eu με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20.00.

2 comments:

Anonymous said...

polu kalh fash....!

Anonymous said...

Nai nai! oloi ekei guys!!!!!