Thursday 13 January 2011

Paranoise @Sknipa's Reggae Week

PRESS KIT:
Για όσους γουστάρουν πολύ reggae ίσως προβληματιστούν για το τι θα κάνουν αυτήν την εβδομάδα. Η καταστροφή είναι μια λέξη δύσκολη να την διαφημίζεις και εύκολο να γίνεται. Παρόλα αυτά η Σκνίπα, ένα από τα πιο παλιά πλέον bar της Βαλαωρίτου στη Θεσσαλονίκη, και μετά από αυτό παίρνει άνετα τον τίτλο του reggae bar!

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου λοιπόν ξεκινάει την εβδομάδα ο Ste από τους Κακό Συναπάντημα, ούτος ή άλλως είναι εκεί κάθε Τρίτη στο εβδομαδιαίο set του "reggae around the world" με παλιό και νέο ,αφρικανικό, γαλλόφωνο, και τζαμαικάνικο roots , ethniκ dub και άλλα ωραία ταξιδιάρικα.

Τετάρτη 19 μόνο για το reggae week ο Northical επίσης από τους Κακό Συναπάντημα, τις βραδιές Βlazing Fridays στη Σκνίπα και την 3ωρη reggae εκπομπή Fighting Talk, θα παίξει reggae συντήρησης και αποκατάστασης -η Jamaica των 60's ακούγεται σαν καινούργια τα 00's! Ποια 00's, τώρα μπήκαμε στα top 10's.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, o γνωστός παλιός Jah Smiley, τραγουδιστής των Soul Fire, θα βρίσκεται στα decks για να παίξει τις αγαπημένες τους roots, reggae επιλογές. Ο πυρετός θα αρχίσει να ανεβαίνει καθώς είμαστε ακόμα στα μισά της εβδομάδας και η συγκεκριμένη βραδιά φαίνεται ότι θα είναι όλο εκπλήξεις.

Παρασκευή 21, ο Selectah Propaganja, ένας Σαλονικιός από τους πιο καλούς νέους reggae vinyl dj, γύρισε από την ξενιτιά ορεξάτος να μας χαρίσει μια βραδιά μοντέρνο και παλιό reggae και φρέσκα dub and bad riddims! H βραδιά θα είναι μεγάλη καθώς στα decks θα βρίσκεται και ο τραγουδιστής των Animanation, deej.Mo, με rocksteady, afrobeat, dub επιλογές δίνοντας το δικό του vibe στην ασταμάτητη αυτή βδομάδα.

Σάββατο 22, ο Selector Plug, γνωστός από τις βραδιές της Σκνίπας και πολλών άλλων bars στην Θεσσαλονίκη με μεγάλη γκάμα μουσικών επιλογών , την εκπομπή "the plughead" στον Paranoise Radiο, ένα από τα πιο σωστά και ενημερωμένα internet radios στην Ελλάδα, φιλοξενεί τoν ΜC Sensi, τον γνωστό sensi-man της jungle, d'n'b σκηνής εδώ και χρόνια, σε ένα "dub steppers and raga muffins" party!

Κυριακή 23, ο Lion Kuku στην πιο καθιερωμένη κυριακάτικη εβδομαδιαία reggae βραδιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πάθος και ανιδιοτελή αγάπη στην reggae μουσική, θα μας ταξιδέψει μέσα απ' όλα τα είδη της reggae. Μαζί του o γνωστός σε όλους μας Ras Chidy, που πάντα μας χαρίζει positivity με τις μουσικές επιλογές και την παρουσία του.
Καλά να περάσετε!

3 comments:

Anonymous said...

kali fasi!!!
ora gia regke loipon...
jah bless

Anonymous said...

oraio afisaki!!

Anonymous said...

oooooola ta kala paidia ths polhs sthn sknipa e :-))))) nice!