Saturday 22 January 2011

Paranoise presents: NoiseTapes Mix Series

Ακόμη περισσότερη μουσική τώρα από τον Paranoise! Οι παραγωγοί του σταθμού προσφέρουν σε ρόλο DJ εβδομαδιαία mixes με τα πιο σύγχρονα tunes για το οικιακό σας dancefloor! Στην σειρά των mixes, που θα φέρουν την ονομασία NoiseTapes, θα αποτυπωθεί με σαφήνεια για άλλη μια φορά η μοναδικότητα της εκλεκτικής μουσικής ταυτότητας του Paranoise Radio, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να τα κάνετε downloading και να τα απολαύσετε σε πολλαπλές ακροάσεις, από τώρα και για πάντα!

Έτσι, δημιουργήσαμε μια καινούρια ζώνη για το Σάββατο βράδυ, όπου τα εξαιρετικά ΝoiseTapes θα ηχούν για πρώτη φορά στα αυτιά σας στις 20.00 ακριβώς (gmt +02:00). Έπειτα από την ακρόασή τους θα αναρτάται στο ίδιο post και το link για το download, το οποίο θα περιέχει και το artwork του mix.

H αρχή γίνετια σήμερα με το NoiseTape 01 - Ceramic Basslines, που επιμελήθηκε και μας χαρίζει ο "Σικελός" paranoiser Sviouras.


"...Προσαρμογή στους ρυθμούς του Ιταλικού νότου, μετά από μερικά χρόνια μέσα στα soundsystems και τα δισκάδικα του Λονδίνου. Urban μουσικές, από rural τοπία, με διάθεση νοσταλγική αλλά και κριτική απέναντι σε ένα μικρό κομμάτι των ακουσμάτων που δομούνται γύρω από το μπάσο και τα drums. Αντλώντας από τους όρους dubstep, drum & bass, techno, με tunes από το 2007 μέχρι σήμερα, προσπαθώντας να διαμορφώσω την δική μου αντίληψη γύρω από αυτό που αποκαλούμε “UK Bass Music”, ένα σώμα που δε σταματά να αλλάζει και να προτείνει νέες μουσικές διαδρομές..."

14 tunes, 59mins, a shallow drive into Sviouras' bass world...

Paranoise Mix 01 - Sviouras - Ceramic Basslines by Paranoiseradio on Mixcloud

8 comments:

Anonymous said...

gamise

Anonymous said...

OOOOOO!!!!!!! apsogo guys, teleia fasi ta set ;-) tha ta perimenoume..

δφγδ said...

Θα μας γράψετε και το tracklist?

Το άκουγα πριν λίγο στο ράδιο και ψάρωσα!

PARANOISE said...

yo!!
file patas sto Player tou Mixcloud to Play k katevainontas pros ta katw vlepeis thn tracklist :-)
cheers!

μalfunction said...

sviouriiissimo

grande su! (big up ή κατι τετοιο)

Anonymous said...

Mhn pogianesai..

sv___r_s said...

poios pogianetai!

mille grazie malfunctiono.

Anonymous said...

polu kalo to mix
kai foveres epiloges kommatiwn
big up