Tuesday 20 April 2010

Red & Sugar45 exclusive mix on air!

Αυτήν την εβδομάδα φιλοξενούμενοι στο guest dj section είναι ο Red με τον Sugar45 με ένα Mix που ετοίμασαν ειδικά για τον Paranoise! Γνωστοί εδω και αρκετό καιρό στην Θεσσαλονίκη έχουν προσφέρει στο κοινό τους ουκ ολίγες φορές ατελείωτες μουσικές ανεξάρτητα από είδη, θέλoντας στην ουσία να περάσουν αυτό που τους αρέσει στο δύσκολο αλλά ανοιχτό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Κάποια στιγμή λοιπόν αυτοί οι δύο συναντήθηκαν και είδαν οτί έχουν αρκετά κοινά γούστα με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν ένα Σάββατο κάθε μήνα στο Zenit και να προσπαθήσουν να παίξουν διαφορετικά πράγματα από τα μέχρι τότε ακούσματα τους, έχοντας παράλληλα στο μυαλό τους την συνέχεια αυτών των βραδιών σε διάφορα hot spot της πόλης.

Το set που ετοίμασαν για τον Paranoise κινείται σε glitch-hop, wonky, dubstep, hiphop, jungle dnb ήχους και έχει διάρκεια 64 λεπτών. Η μετάδοση του θα γίνει αυτό το Σάββατο 24/4 στις 22.00 και περιέχει ένα μέρος από τα tracks που θα τους ακούσετε να παίζουν γενικότερα. Mετά την μετάδοση του θα αναρτηθεί και η σχετική tracklist.
stay tuned till then!

2 comments:

Anonymous said...

poli oraio to set boys!!!
well done!!! yooo
dim

Anonymous said...

thank you very much :)

red-