Tuesday 6 April 2010

Paranoise party @Zenit-club this Friday 9/4


Paranoise Radio strikes, deeply and heavily, back.
Η ώρα του θέρους έφτασε.

Tην πρσεχή Παρασκευή 9 Απριλίου 7 παραγωγοί του σταθμού θα επελάσουν από τα decks του Zenit club (Βασιλέως Ηρακλείου 7, 3ος όροφος) μοιράζοντας απλόχερα μπασάτα grooves και feelings!!! Ξεφορτωθείτε λοιπόν κάθε πασχαλινή διάθεση, ξεχάστε τις μυρωδιές και τις γεύσεις της, και ετοιμαστείτε για ανελέητο head και body banging (ίσως και shaking) μέχρι τελικής!

Οι μουσικές θα ακολουθήσουν τον κλασσικό πλέον ηχητικό αξονα του σταθμού. Από wonky και glitch hop μέχρι αρχαίγονη dubstep, από liquid dnb ως techstep γρονθοκοπήματα και από future dub μέχρι ανεξερεύνητα breakbeats. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο δηλαδή από σύγχρονη, αστική, χορευτική μουσική.

Τα χρέη των θεριστών(djs) ανέλαβαν οι συνήθεις ύποπτοι dj booker, losp. & qubit, oldman talkin', researcher, chrisz και margasv, ενώ τις μουσικές θα πλαισιώνουν visuals επιμελούμενα από τον mr.dorri. Oι πρώτες μουσικές δονίσεις θα γίνουν αντιληπτές κατά τις 23.00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Την δημιουργία της αφίσας ανέλαβε και διεκπαιρέωσε το k357studio, ενώ το όλο event επιμελήθηκε η ομάδα του Paranoise.

Just be there bass loverz..

3 comments:

Anonymous said...

pam pam kai boum boum

Anonymous said...

ti wraia pou ta lete edw ston paranoise!!

polu wraio aryhraki paidia!

Anonymous said...

ante mia super partara tonight!!! mou eleipsan oi kales mousikes poly ton teleutaio kairo k dn antexwwww yo!