Friday 2 April 2010

Heavy Borgore @block33, April 10th

Την ώρα που ο ρυθμός εξέλιξης του dubstep βρίσκεται στο ζενιθ της μέχρι τώρα πορείας του και που παραγωγοί, djs και ακροατές έχουν επικεντρωθεί στη σύμπτυξη του με άλλες μουσικές (κατά βάση dance) κουλτούρες, και στο ατελείωτο και χωρίς ενδιασμούς sampling, ένας τύπος από το Tel Aviv του Ισραήλ έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την αρχέγονη, βαριά και γεμάτη wobbles μορφή του.

Ο Borgore (κατά κόσμον Asaf Borger) γέννημα θρέμα της γενικότερης core κουλτούρας έδειξε από την πρώτη κιόλας dubstep παραγωγή του τις πολεμοχαρείς του διαθέσεις. Το Gorestep vol.1 είναι ένας ασήκωτος δίσκος, τίνγκα σε βαριά, σχεδόν metal, strings και πορνιάρικα φωνητικά. Ένα πραγματικό wobblewar. Από τότε (2009) και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορίσει άλλες τρείς ολοκληρωμένες δουλειές σε labels σταθμούς στο είδος ( Shift Recordings, Terminal Dusk, Trill Bass, Zaudio και Mad Decent) δημιουργόντας έναν προσωπικό ήχο τον οποίο βάφτισε gorestep (εξού και το alias του).

Ταυτόχρονα συμμετέχει στην death metal μπαντα των Shabirah, καθώς και στο dubstep δύδιμο των Alphamale primates. Τracks και remixes του, τέλος, υπάρχουν σε αρκετές bass συλογές και remix eps με, υποκειμενικά, καλύτερο αυτό στο No love των Jelly bass & brother culture παρέα με τους Jazzsteppa.

O Borgore φιλοξενείται για ένα και μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 10 Απριλίου στον χώρο του Block33. Την βραδιά θα ανοίξουν 4 sets από την ομάδα των Pony Licks και άλλο ένα από τον βούλγαρο Disco nutter, ενώ το όλο event αποτελεί μία συνδιοργάνωση των Zoltan tribe, Pony licks και Post Modern productions.

Get ready for war bassheads..
woua woua woua

4 comments:

Anonymous said...

super ouaou ar8ro boy!!!
pavlos' fans in uk!!!! yeeeeaaaah :P

mik said...

yeah!
apolyta symfwnos me ton prolalhsanta!
:)
mpegkeretsekkkk

bobobush said...

e re paul dimosiografos eprepe na gineis....!!

pavlos/alfapi said...

mono polemikos antapokriths..