Tuesday 27 April 2010

Beyond The Mind compiled by Somethink & Researcher

Αυτόν τον μήνα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στα χέρια μας την πολυπόθητη συλλογή των paranoizer Somethink & Researcher! Πρόκειται για την 8η κατά σειρά συλλογή του Paranoise Radio από την στιγμή που κυκλοφόρησε το ιστορικό πρώτο compilation του σταθμού τον προπέρσινο Ιούνη.

Πολλά άλλαξαν από τότε και σίγουρα ένα από αυτά ήταν και τα compilation του Paranoise που σιγά σιγά εξελίχθηκαν και συνέχισαν να γίνονται όλο και καλύτερα, φέρνωντας στην επιφάνεια μερικά εκ των αγαπημένων ακουσμάτων των παραγωγών του σταθμού. Συλλογές με dubstep, indie, funk, hip hop ήταν μερικές από τις προηγούμενες 7 συλλογές του σταθμού ενώ τώρα ήρθε η 8η για να δέσει αρμονικά με τις προηγούμενες. Το Beyond The Mind (Paranoise Compilation VIII) επιμελήθηκε το δίδυμο των Somethink & Researcher και αποτελεί την δική τους έμπνευση και σκοπιά γύρω από την Techno, Αcid και Electronica σκηνή.

Αναφορικά μέσα στο Beyond The Mind θα βρείτε εξαιρετικά tracks που θα σας μαγέψουν από καλλιτέχνες όπως ο Rude 606, Autechre, Freddy Fresh και άλλοι πολλοί, αλλά και ένα πολύ όμορφο artwork που επιμελήθηκε ο Biskan μαζί με τον Researcher.

Φυσικά το Beyond The Mind compilation δημιρουργήθηκε για να διατεθεί προς όλους τους ακροατές του Paranoise Radio για free donwload κάνωντας ένα κλικ εδώ. Κατεβάστε το, ακούστε το και λατρέψτε το!!!!

Tracklist:
1)Etienne Jaumet - Through The Strata
2)Arpanet - Infinite Density (edit)
3)CRC - Vaskitsaherra (e.r.p. remix)
4)Rude 606 - My 909
5)Kinesthesia - Kobal
6)Rhythm Invention - Chronoclasm
7)FZV - Colder Still
8)Boarda Of Canada - June 9th
9)Autechre - Second Scout
10)Pan Sonic - About Insects
11)Dopplereffekt - Non Vanishing Harmonic Spinor
12)Freddy Fresh - Shinkuku
13)Baby Ford - Poem For Wigan

2 comments:

Anonymous said...

wraia sillogi!
mpravo...
keep the good work.

Anonymous said...

poli kalo cdaki reeee
thank you for sharing it!!!