Tuesday 16 February 2010

Zo Zick / A Night of Bass Music with Untold (uk)

O Jack Dunning κοινώς γνωστός ως Untold έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενος της γνωστής πλέον Zo Zick βραδιάς που γίνεται κάθε μήνα στο Zenit φιλοξενώντας μερικά από τα πιο hot ονόματα της Uk Garage/Dubstep σκηνής.

Λίγα λόγια για τον Untold...
Ως κάτοικος Λονδίνου έζησε την γέννηση και την εξέλιξη της Dubstep μέχρι σήμερα, ενώ αποτελεί σίγουρα μία απο τις πιο ευχάριστες αποκαλύψεις του 2009 έχοντας στο ιστορικό του 6 ep's μέσα στο 09, εκ των οποίων τα 4 βρέθηκαν στα 100 καλύτερα singles για to 2009 από το ανεξάρτητο μουσικό magazino Βοοmkat σε μία χρονιά που έβγαλέ πολύ καλή μουσική. Γενικότερα εισήγαγε στην dubstep σκήνη έναν φρέσκο ήχο σαφώς επηρεασμένο απο την House και την Techno και μαζί με καλλιτέχνες όπως Joy Orbison, Trg, Roska, Cooly G etc. δημιούργησαν ένα νέο κύμα στην Dubstep με περισσότερα balearic και experimental στοιχεία στον ήχο τους. O Untold πέρα από τις κυκλοφορίες του σε labels όπως Planet MU, Ηotflush, το Ηessle Audio των Ramandanman, Pangaea, Ben UFO πέρυσι ίδρυσε και το δικό του label Hemlock Recordings, κυρίως για τις δικές του κυκλοφορίες αλλά και άλλων παρόμοιων καλλιτεχνών υποσχόμενος πολλά και διαφορετικά releases.

O Untold βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε tour και μία από τις πρώτες στάσεις του αποτελεί το Zenit στις 25.02.10 με warm-up & closing sets από Slipdress και Oldman Talkin' aka Harry on Paranoise Radio. Yπομονή λοιπόν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου!

p.s. ποστάρω και ένα mix του Untold το οποίο έκανε για λογαριασμό του xlr8r checkkkk here!

Info:
Zenit (Vasilews Irakleiou 7)
Doors Open:23:00
fee entrance
5 euros
free before 12:00

No comments: